ارائه خدمات اجتماعی بر اساس دز یاد آور از 15 مرداد
معاون فنی مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت گفت: با توجه به افزایش میزان ابتلا به بیماری کرونا و بیشتر شدن تعداد بستری و مرگ و میر ناشی از واریانت زیرگروه امیکرون، تمام دستگاهها و نهادهای مختلف برای جلوگیری از سهمگین شدن وضعیت بیماری اقدامات لازم را باید انجام دهند.
معاون فنی مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت گفت: تمام افرادی که شش ماه از تزریق نوبت قبلی واکسنشان گذشته است، باید دز یاد آور را تلقیح کنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، محسن فرهادی گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا از 15 مرداد طرح مدیریت هوشمند بر اساس دز یاد آور تغییر میکند و ارائه خدمات اجتماعی بر اساس دز یاد آور انجام میشود. طرح مدیریت هوشمند مقابله با بیماری کرونا چند ماه قبل در ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب شده است.
به گفته وی بر اساس مصوبه آخرین جلسه ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا به منظور عدم گسترش بیماری و چرخش ویروس کرونا در کشور، مقرر شده است که مردم دز یاد آور را تزریق کنند
او گفت: تمام افرادی که شش ماه از تزریق نوبت قبلی واکسنشان گذشته است، باید دز یاد آور را دریافت کنند.
او افزود: با توجه به افزایش میزان ابتلا به بیماری کرونا و بیشتر شدن تعداد بستری و مرگ و میر ناشی از واریانت زیرگروه امیکرون، تمام دستگاهها و نهادهای مختلف برای جلوگیری از سهمگین شدن وضعیت بیماری اقدامات لازم را باید انجام دهند.
به گفته وی افرادی که مبتلا به بیماری کرونا شده اند، بین چهار تا شش هفته بعد از بهبود علائم میتوانند اقدام به تزریق دز یاد آور کنند و مقررات قبلی در این خصوص پا برجا است.
او گفت: رعایت بهداشت فردی و زدن ماسک، همچنین تهویه مناسب در مکانهای بسته و رعایت فاصله گذاری اجتماعی به همراه تکمیل واکسیناسیون از جمله راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا و گسترش این عارضه هستند.
از میان اخبار