جمعه 9 آذر 1403

ارتقای جایگاه جمعیت نخبگانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
ارتقای جایگاه جمعیت نخبگانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خواستار شکل‌گیری سرفصل جدیدی از ساختارهای باثبات سیستماتیک برای ارتقای جایگاه جمعیت نخبگانی دانشگاه شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خواستار شکل‌گیری سرفصل جدیدی از ساختارهای باثبات سیستماتیک برای ارتقای جایگاه جمعیت نخبگانی دانشگاه شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی در دیدار با جمعی از نخبگان و برگزیدگان المپیادهای علمی، دانشجویی و دانش‌آموزی، خواستار فعالیت کانون‌های کارآفرین و اندیشه‌ورز شد و گفت: باید جریان نخبگانی دانشگاه از بارش فصلی آزمون‌های المپیادی به چشمه جوشان تبدیل شود.

وی در این نشست خواستار شکل‌گیری سرفصل جدیدی از ساختارهای باثبات سیستماتیک برای ارتقای جایگاه جمعیت نخبگانی دانشگاه شد و استمرار جلسات منظم با این دانشجویان را هسته اولیه شکل‌گیری این مهم دانست.

زالی با بیان این‌که استفاده از ظرفیت نخبگانی دانشگاه فصل مشترک گفت‌گوی این جلسه است تاکید کرد: استفاه از ظرفیت‌های بالای دانشجویان نخبه فرصتی برای ارتقا جایگاه علمی دانشگاه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: باید ریل‌گذاری برای ادامه مسیر و بهره‌مندی از ظرفیت دانشجویان نخبه، استفاده از مدل‌های شبکه‌ای باشد.

زالی افزود: توجه بیش از پیش به علوم ترجمانی در حوزه پزشکی راهکار موثری برای ارتقا جایگاه سلامت است.

وی با بیان این‌که در کالبد دانشگاه باید هویت نخبگانی وجود داشته باشد خاطرنشان کرد باید برای نخبگان دانشگاهی هویت مستقل تعریف شود تا این گنجینه‌های علمی دچار سردرگمی نشوند.

دکتر سمیه اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز در این جلسه افزایش فعالیت دانشجویان نخبه و استعداد درخشان دانشگاه را خواستار شد و ارتقا و استمرار برنامه منتورشیپ را مورد تاکید قرار داد.

در ادامه دکتر سوده غفوری مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز با اشاره به این‌که افزایش فعالیت‌های دانشجویی در حوزه نخبگانی با محوریت مطالعات میان رشته‌ای، رویکرد این دوره از آزمون‌های المپیادی بود گفت: این دوره از آزمون‌ها که با همکاری دانشجویان برگزارشد شاهد تحولات چشمگیری در سطح آزمون‌ها بوده‌ایم.

وی ضمن تشریح فعالیت‌های نخبگان و استعدادهای درخشان دانشگاه از برگزاری جلسات منتورشیپ با هدف استفاده از حداکثر ظرفیت علمی انتقال تجربیات علمی استاد با دانشجو خبر داد.

دکتر رستمی‌نژاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه نیز در این جلسه گزارشی از روند جذب دانشجویان استعداد درخشان و برنامه‌ریزی برای اجرای مستمر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در این حوزه ارایه داد.

اجرای طرح مدرسه فناوری و تابستانه و ایجاد سازوکاری برای اختصاص فضای فیزیکی به دانشجویان نخبه و استعداد درخشان از دیگر مواردی بود که وی به آن اشاره کرد.

در این جلسه دانشجویان نخبه و استعداد درخشان دانشگاه درباره ضرورت استفاده از ظرفیت نخبگان، راه‌اندازی استارتاپ‌ها با هدف خلق ثروت، راهکاهایی برای افزایش انگیزه فعالیت آموزشی و پژوهشی دانشجویی در دانشگاه و اختصاص فضای فیزیکی مناسب با نیازهای پژوهشی دانشجویان با رییس دانشگاه گفت‌و گو و تبادل نظر کردند.