سه‌شنبه 17 شهریور 1405

ارتقای سلامت روان جامعه محور فعالیتهای تبلیغات اسلامی استان مرکزی

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
ارتقای سلامت روان جامعه محور فعالیتهای تبلیغات اسلامی استان مرکزی

اراک - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: محور فعالیت ها اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی افزایش زیست معنوی و ارتقای سلامت روان جامعه است.

اراک - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: محور فعالیت ها اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی افزایش زیست معنوی و ارتقای سلامت روان جامعه است.

حجت‌الاسلام مهدی عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برداشتن محدودیت‌های تردد شبانه در لیالی قدر، گفت: خوشبختانه مساجد، هیأت‌های مذهبی استان تمامی پروتکل‌های بهداشتی برای پیشگیری از کرونا در برگزاری مراسم لیالی قدر را رعایت کرده‌اند و در بازررسی‌های که اداره کل تبلیغات اسلامی انجام داده حتی یک مورد تخلف در خصوص عدم رعایت پروتکل‌ها مشاهده نشده است.

وی ادامه داد: تمامی مساجد، هیأت‌های مذهبی استان مرکزی مجاز هستند در ایام لیالی قدر به مدت 2 ساعت این مراسم را در فضای باز برگزار کنند و اجازه اینکه نذری را داخل مراسم توزیع کنند وجود ندارد و به آنها توصیه شده است یا نذری‌ها را به صورت مواد خشک در اختیار نیازمندان قرار دهند و یا به صورت بیرون بر نذری را بین عزاداران توزیع کنند که خوشبختانه هیأت‌ها و مساجد استان به منظور رعایت هر چه بیشتر پروتکل‌های بهداشتی برای پیشگیری از کرونا هیچ نذری را بیرون بر در بین عزاداران توزیع نکرده‌اند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: 30 هیأت شاخص استان اقدام به برگزاری مراسم شب قدر در حد وسیع با تمام رعایت‌های پروتکل‌های بهداشتی کرده‌اند و علاوه بر آن تبلیغات اسلامی برای تأمین سخنران و مبلغان دینی به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی هیچ مبلغ و کارشناس مذهبی را از خارج استان دعوت نکرده است.

عباسی گفت: اداره کل تبلیغات اسلامی از 145 مبلغان دینی بومی ساکن استان برای تأمین سخنران و مبلغان در ماه مبارک رمضان استفاده کرده است و تمامی این تعداد در استان بر اساس جمعیت و نیاز آن منطقه اعزام شده‌اند.

1800 هیأت مذهبی در استان مرکزی فعال هستند

وی گفت: استان مرکزی دارای هزار و 800 مذهبی است که 250 هیأت مخصوص بانوان است و علاوه بر آن از تعداد هزار و 800 هیأت مذهبی 600 هیأت آن در شهرستان اراک فعالیت می‌کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی ادامه داد: استان مرکزی دارای 2 هزار و 200 مسجد است که در بانک اطلاعاتی مساجد شهرستان اراک 170 مسجد به ثبت رسیده است.

عباسی با اشاره به اینکه از تمامی ظرفیت‌های حقیقی در برنامه و فعالیت اداره کل تبلیغات اسلامی استان در ماه مبارک رمضان استفاده شده است، گفت: یکی از رویکردهای مهم اداره کل تبلیغات اسلامی استفاده از ظرفیت‌ها و بسترهای فضای مجازی بوده است که تیم رصد و تولید محتوای این اداره کل اقدام به تولید محتوا در قالب نماهنگ، پادکست، عکس نوشت، فیلم کوتاه و غیره در فضای مجازی کرده‌اند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در پایان بیان با اشاره به اینکه پاندمی کرونا تأثیر منفی بر سلامت روان جامعه گذاشته است، گفت: محور فعالیت‌ها اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی افزایش زیست معنوی و ارتقای سلامت روان جامعه است و این اولویت در تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌های این نهاد دنبال می‌شود.