سه‌شنبه 18 دی 1403

ارتقای پژوهش‌ها در حوزه آبزیان خوراکی

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
ارتقای پژوهش‌ها در حوزه آبزیان خوراکی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، شناخت ویژگی‌های زیستی آبزیان از جمله ماهی و میگو، از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند به ارتقای کیفیت فرآورده‌های غذایی دریایی، توسعه پژوهش‌های دریایی و ارتقای فناوری‌ها در حوزه شیلات و آبزی پر‌وری کمک کند. بر همین اساس، با حمایت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی پژوهشکده اکولوژی...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، شناخت ویژگی‌های زیستی آبزیان از جمله ماهی و میگو، از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند به ارتقای کیفیت فرآورده‌های غذایی دریایی، توسعه پژوهش‌های دریایی و ارتقای فناوری‌ها در حوزه شیلات و آبزی پر‌وری کمک کند.

بر همین اساس، با حمایت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، کارگاه آموزشی «اندازه‌گیری مؤلفه‌های زیستی و جنسی میگو و ماهی» 23 دی‌ماه امسال برگزار می‌شود. شرکت‌کنندگان در این کارگاه آموزشی، با نحوه استفاده از وسایل بیومتری جهت زیست سنجی آبزیان و کاربرد داده‌های استخراج شده در مدل‌های ارزیابی ذخایر دریایی آشنا می‌شوند. شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی، با موضوعاتی همچون روش‌های زیست سنجی گروه‌های مهم تجاری خلیج فارس و دریای عمان، روش‌های تعیین جنسیت میکروسکوپی و ماکروسکوپی، ماهیان مهم تجاری خلیج فارس و دریای عمان، روش‌های تعیین جنسیت میکروسکوپی و ماکروسکوپی میگو‌های مهم تجاری خلیج فارس و دریای عمان آشنا می‌شوند. مخاطبان این دوره که توسط دکتر سیامک بهزادی متخصصان ارزیابی ذخایر آبزیان تدریس می‌شود، دانشجویان رشته‌های صید و بهره برداری و کارشناسان شیلات هستند. حضور در این کارگاه آموزشی برای عموم دانشجویان، پژوهشگران و سایر علاقمندان آزاد است و مخاطبان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیش‌تر و شرکت در این دوره آموزشی با شماره 07633333390 تماس حاصل کرده، از طریق تماس، پیامک و پیام‌رسان با شماره 09380678079 با آقای کوهکن در تماس باشند و یا به تارنمای پژوهشکده به نشانی PGOSERI.AC.IR مراجعه کنند. گفتنی است پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان از مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی توانمند عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی است که در استان هرمزگان ذیل موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور فعالیت دارد و خدمات آزمایشگاهی، آموزشی و تحقیقاتی خود را در زمینه اکولوژی و زیست شناسی دریا با تمرکزبر پلانکتون (فیتو، زئو و ایکتیو پلانکتون) به دانشگاهیان و محققان سراسر کشور ارائه می‌دهد.