سه‌شنبه 7 اسفند 1403

اردکانیان: در یکی دو ماه آینده گروه‌های کاری همراهی وزارت نیرو با کمیسیون انرژی فعال می‌شوند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
اردکانیان: در یکی دو ماه آینده گروه‌های کاری همراهی وزارت نیرو با کمیسیون انرژی فعال می‌شوند

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، رضا اردکانیان وزیر نیرو امروز (سه‌شنبه 31 تیر) بعد از حضور در کمیسیون انرژی مجلس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در جلسه امروز کمیسیون انرژی گزارشی از عملکرد وزارت نیرو و برنامه‌های پیش رو و اتفاقاتی که در سال آخر فعالیت دولت با کمک مجلس می‌توانیم انجام دهیم را مرور کردیم که این کارها می‌تواند ریل‌گذاری مناسبی برای سال‌های پیش رو باشد.

وی افزود: نمایندگان عضو این کمیسیون با توجه به تخصص خود مباحثی را درباره مسائل ملی و حوزه‌های انتخابیه خود مطرح کردند و قرار شد ظرف دو هفته آینه پاسخ‌های مکتوب خود را به این موضوعات به کمیسیون انرژی تقدیم کنیم.

وزیر نیرو تصریح کرد: در یک تا دو ماه آینده گروه‌های کاری همراهی وزارت نیرو با کمیسیون انرژی مجلس و سازوکارهای سال جاری و سال آینده و به ویژه در ایام بودجه را فعال کرده و مدنظر قرار خواهیم داد.

انتهای پیام /

وزارت نیرو وزیر نیرو انرژی اردکانیان