ارسال لایحه دفاعی استقلال به کمیته وضعیت فیفا در پی شکایت مهاجم پرسپولیس
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، شکایت مهاجم فعلی تیم فوتبال پرسپولیس، پرونده جدیدی را برای باشگاه استقلال در فدراسیون جهانی فوتبال باز کرد.
شیخ دیاباته بابت دریافت مطالباتش بابت 2ماه باقی مانده از دوران حضورش در استقلال، شکایتی را در فیفا مطرح کرده است.
درحالیکه باشگاه استقلال سال گذشته اعلام کرده بود کلیه مطالبات شیخ دیاباته به میزان 175هزار دلار پرداخت شده اما این بازیکن در دادخواست خودش دچار اشتباه شده و 2ماه کمتر اعلام کرده بود. البته گفته میشود این مدت اختلاف ظاهرا به خاطر طولانی شدن مسابقات لیگ برتر بر اثر شیوع کرونا بوده است.
با پیگیریها مشخص شد دیاباته در ابتدا به دنبال دریافت حدود 900هزار دلار بوده اما با دفاعیات باشگاه استقلال این مبلغ به 175هزار دلار کاهش پیدا کرده است.
اکنون با شکایت جدید دیاباته، پروندهای جدید برای آبیها در کمیته وضعیت فیفا باز شده است. باشگاه استقلال نیز در این خصوص لایحه دفاعی خودش را ارائه کرده و منتظر اعلام رای این پرونده است.
پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدفیفا
استقلال شیخ دیاباته پرسپولیس لایحه دفاعی استقلال شکایت جدید علیه استقلال این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است