از احتکار تا فروش خارج از شبکه آرد؛ ماهیگیری سودجویان از آب گل آلود تحولات ارزی
در شرایطی که دولت با همه توان درصدد اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان است، عده ای سودجو سبب افزایش التهابات بازار و ایجاد نگرانی های عمومی شده اند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، تخصیص ارز 4200 تومانی به برخی کالاها نظیر گندم سبب ایجاد رانتی بزرگ برای عده ای معدود شد، در حالی که عموم مردم از این یارانه بی نصیب بودند و همین امر اجرای هدفمندی یارانه آرد و نان را ضروری تر کرد.
فساد زا بودن ارز 4200 تومانی بر کسی پوشیده نیست اما به دنبال عزم دولت در اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان، سودجویانی که دست خود را از این سفره کوتاه دیدند، با نقد موضوع، به احتکار و تشویش اذهان عمومی پرداختند که البته باید به طور جدی با آنها برخورد شود.
تشدید نظارت بر واحدهای صنفی تامین و عرضه کننده کالاهای اساسی
رامین پهلوانی در گفتگو با خبرنگار مرصاد اظهار داشت: در روزهای اخیر اتاق اصناف به تشدید بازرسی ها به ویژه از نظر رصد واحدهای صنفی تامین و عرضه کننده کالاهای اساسی، اقلام تنظیم بازار و خبازیها پرداخته است.
وی با بیان اینکه متخلفین مطابق قانون به تعزیرات حکومتی معرفی می شوند، افزود: در صورت مشاهده موارد احتکار کالاهای اساسی به طور جدی با متخلفان برخورد خواهد شد.
رییس بازرسی و نظارت اتاق اصناف کرمانشاه گفت: بیشترین تمرکز در بازرسی ها، نظارت بر کالاهای اساسی نظیر روغن، شکر، برنج و نان است.
پهلوانی با بیان اینکه بازرسان در روزهای تعطیل و غیر تعطیل به رصد بازار می پردازند، گفت: گشتهای مشترک صبح ها با حضور نمایندگان پلیس اماکن و فرمانداری و عصرها با حضور بازرسان تعزیرات حکومتی تشکیل می شود.
کشف بیش از 1100 کیسه آرد یارانه ای در کرمانشاه
قهرمان شاهی نیز در گفتگو با خبرنگار مرصاد، اظهار داشت: تعزیرات حکومتی روزانه چهار گشت بازرسی در دو نوبت صبح و عصر با همکاری بازرسان اتاق اصناف، سازمان صمت و جهاد کشاورزی تشکیل می دهد.
وی افزود: در بازرسی های مذکور ضمن رصد بازار کالاهای اساسی به صورت جدی بر انبارها از نظر ثبت کالاها در سامانه جامع انبارها نظارت می شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه از کشف یک هزار و 138 کیسه آرد یارانه ای خبر داد و گفت: طی این مدت سه پرونده احتکار آرد یارانه ای شامل محموله 438 کیسه ای، 530 کیسه ای و170 کیسه ای آرد کشف و ضبط شده است.
شاهی خاطرنشان کرد: 235 فقره پرونده با موضوع احتکار و قاچاق آرد و نان تشکیل شده و متخلفان مجموعا به پرداخت 120میلیارد ریال جریمه، محکوم شدند.
وی با تاکید بر اینکه به طور جدی با موارد احتکار برخورد خواهد شد، افزود: شهروندان هم در صورت مشاهده تخلف، موارد را از طریق شماره تلفن های 124 و 135 اطلاع دهند.
به گزارش مرصاد، با توجه به سودجویی های عده ای از دلالان، نظارت جدی بر بازار کالاهای اساسی به ویژه در حوزه آرد امری الزامی است.
انتهای پیام /