استاندار: ورزش کشتی همدان در مسیر تحول است
![استاندار: ورزش کشتی همدان در مسیر تحول است](https://www.irna.ir/sd/2c4fab6e075bc7382226f4183f4628cec84275c937169bfd71fc5491b7003e1d3df169d35d70ac600d2fc65999989dc5.jpg)
همدان - ایرنا - استاندار همدان گفت: ورزش کشتی در این استان با اقدامهای مثبت و اثرگذار کادر مدیریتی جدید در مسیر تحول است.
سیدسعید شاهرخی روز پنجشنبه در دیدار با علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی اظهار داشت: حمیدرضا یاری رییس هیات کشتی استان به خوبی زمینه توسعه کشتی استان را فراهم کرده و حمایتهای مادی و معنوی از این رشته داریم.
وی اضافه کرد: استان همدان از دیرباز مهد کشتی کشور بوده و برای تداوم این موفقیتها همچنان حمایت خواهیم داشت.
شاهرخی خاطرنشان کرد: مسیر تحول و اعتلای ورزش کشتی در همدان باید به خوبی ادامه یابد و اعتقادم این است به همه رشتهها بپردازیم ولی کشتی ریشه عمیقی در استان همدان دارد.
استاندار همدان تاکید کرد: براین اساس باید در سال جاری تحول مطلوب را در ورزش کشتی داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه حمایت از قهرمانان همواره مورد توجه است، گفت: علاوه بر اینکه تجلیل از قهرمانان را در دستور کار داریم، تامین مسکن قهرمانان را نیز پیگیری میکنیم.
رییس فدراسیون کشتی نیز در این نشست گفت: همدان با وجود کشتی گیران ملی پوش در ورزش کشتی شناخته شده است و فدراسیون نگاه ویژهای به این استان دارد.
علیرضا دبیر افزود: برای رشد و توسعه کشتی همدان به طور قطع حمایت همه جانبه داریم و در کنار مسوولان اجرایی این استان آماده هرگونه همکاری در زمینه پیشرفت این ورزش هستیم.
علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی برای بررسی وضعیت کشتی همدان و دیدار با مسوولان به این شهر سفر کرده است.
همدان با پنج هزار کشتی گیر و مربی دارای قهرمانان المپیک، جهانی و آسیایی است.
*س_برچسبها_س*