استان هرمزگان
استان هرمزگان
مسئول قرارگاه تحول محلات شهرک پیامبر اعظم (ص) با بیان اینکه این قرارگاه به عنوان شاخص ترین، فعال ترین و موفق ترین قرارگاه در اجرای طرح شهید سلیمانی بوده است، گفت: از بدو شروع ویروس کرونا، بیش از 5 هزار بسته معیشتی به مبلغ 500 الی 600 هزار تومان ماهانه بین خانوارهای نیازمند توزیع شده است
حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده با اشاره اهمیت و جایگاه دعا در زندگی و تربیت انسان گفت: دعا سرآغاز خودسازی و توجه به ذات اقدس الهی است.
همایش علمی بررسی «نقش دعا در تربیت انسان» از سلسله نشستهای بزرگداشت مقام شامخ امام سجاد (ع) امروز چهارشنبه 3 شهریور مقارن با 16 محرم الحرام، در بستر فضای مجازی برگزار شد.
شیخ «عبدالباعث قتالی» در نشست «علمی نقش نیایش های امام سجاد (ع) در حکمرانی کنونی جامعه اسلامی» گفت: ما اهل سنت نسبت به بزرگان دین به ویژه اهلبیت رسول خدا (ص) از جمله امام سجاد (ع) ارادت قلبی داریم و هیچ تقیهای در این امر نیست؛ صحیفه سجادیه آن حضرت راهنمای انسان در کسب معرفت الهی است.
روند واکسیناسیون عمومی در راستای کاهش آمار مبتلایان به کرونا در کشور با ورود گروه های جهادی طرح شهید سلیمانی پیشرفت چشم گیری داشته است.
با توجه به تمدید نشدن طرح تعطیلی ادارات در روزهای پنجشنبه از سوی هیأت دولت، از این پس روزهای پنجشنبه تعطیل نیست و ادارات در این روز فعال هستند.
یک مقام مسئول گفت: سطح زیر کشت میگو در کشور در سال جاری نسبت به سال 99 حدود 12 درصد رشد نشان می دهد.
حجتالاسلام و المسلمین باوقار از برگزاری همایش علمی بررسی نقش دعا در تربیت انسان از سلسله نشستهای بزرگداشت مقام شامخ امام سجاد (ع) خبر داد.
نشست علمی «نقش نیایشهای امام سجاد (ع) در حکمرانی کنونی جامعه اسلامی» از سلسله نشستهای بزرگداشت مقام شامخ امام سجاد (ع) در بستر فضای مجازی برگزار شد.
نشست علمی «نقش نیایشهای امام سجاد (ع) در حکمرانی کنونی جامعه اسلامی» از سلسله نشستهای بزرگداشت مقام شامخ امام سجاد (ع) در روز سه شنبه 2 شهریور برابر با 15 محرم الحرام، در بستر فضای مجازی برگزار شد
رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس از بکارگیری 380 نفر نیروی غیربومی در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس و شرکت های پیمانکاری تابعه طی یکسال گذشته خبرداد.
دریادار تنگسیری گفت: حضور نیروهای جوان و انقلابی در مناصب مهم و تاثیرگذار جامعه برای خدمت هرچه بهتر به مردم قابل توجه است.
در چند سال اخیر پذیرش بدون آزمون به عنوان شیوه پذیرش دانشجو مطرح شده است اما 9 رشته پرطرفدار علوم ریاضی و علوم انسانی سهم بسیار ناچیزی از پذیرش بدون آزمون بدون شهریه دارند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان خبر از وقوع سه زمین لرزه در کمتر از 48 ساعت در استان هرمزگان از بندرمقام تا حاجی آباد خبر داد.
رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر گفت: با توجه به اینکه شرایط کرونا در برخی از استان ها رو به بهبود است، طرح نذر آب 4 از امروز دوم شهریور ماه در 4 استان درگیر خشکسالی آغاز شد.
ابراهیمی با بیان ضرورت فعال کردن ظرفیت محلات جهت کارآفرینی و اشتغال، بر لزوم برندسازی و تعیین محصول غالب برای هر محله تاکید کرد.