استان کرمان
استان کرمان
رئیس پلیس فتای استان کرمان گفت: در این روش کلاهبرداری، مشخص شد فرد کلاهبردار ویلاها و منازل جعلی که وجود فیزیکی ندارند را با قیمت پایین تر از عرف بازار در سایت دیوار با شرط پرداخت بیعانه اجاره می دهد.
ارگ انار در شمال کرمان و در شهر انار که دارای معماری ساسانی است و با بیش از 11هزار متر مربع مساحت و پلان نامنظم بر فراز تپهای طبیعی در مرکز شهر قرار دارد، در سال 1389 در فهرست میراث ملی ثبت کرده است.
وزیر کشور گفت: کار برای احداث سیل بند خرم شروع شده و کار مهم و اساسی در آنجا باید صورت بگیرد و برنامه ای برای سفری به جنوب ندارم.
وزیر کشور بیان کرد: از قبل هلال احمر، بسیج و گروه های جهادی در روستای کوثریز در حال امداد رسانی هستند و مقرر شد یکی از شرکت های منطقه به سرعت در روستا مستقر و مسائل و مشکلاتی که سیل به بار آورده را بررسی کند.
پسر 20 ساله به 16 زن تجاوز کرد | در ایران اتفاق افتاد
وزیر کشور گفت: حجم خوبی از امکانات و واحدهای مهندسی برای رفع مشکل سیلاب وارد شهر رفسنجان شده است.
احمد وحیدی عصر امروز 9 مردادماه در حاشیه بازدید از شهر رفسنجان در جمع خبرنگاران گفت: براساس گزارش اعلام شده حدود 125 میلیمتر میزان بارشها در منطقه بوده است که حجم زیادی از سیلاب را به داخل شهر سرازیر کرده به خصوص از شب گذشته حجم آبها بیشتر شده و موجب آبگرفتگی معابر و برخی از روستاهای شده است.
وزیر کشور ظهر یکشنبه وارد شهر رفسنجان در استان کرمان شد.
زخم خانه خرابی و از بین رفتن وسایل خانه هموطنان و همشهریان دوباره باز شد و هیچ کس از مسوولانی که طی چند روز گذشته با افتخار در گل و لای عکس و فیلم یادگاری می گرفتند به یاد نخواهند آورد که چگونه سوء تدبیر و بی لیاقتی مدیران گذشته و حال و آینده نتوانست مانع خرابی های دیروز، امروز و فردا شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بسیاری از مردم ایران در پهنه وسیعی از کشور نظیر استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس، یزد، اصفهان، تهران، البرز و سایر مناطق در میانه تابستان با بارشهای قابل توجه مواجه شدند. شاید یکی از امیدبخشترین اخبار مرتبط با چنین بارشهایی آمار و ارقام مرتبط با افزایش منابع سدهای کشور است. بر این اساس مطابق آخرین آمار ارائه شده از سوی موسسه تحقیقات...
سازمان مدیریت بحران کشور آمار جانباختگان، مصدومان و مفقودین سیل اخیر را به تفکیک استانهای کشور اعلام کرد.
رئیس سازمان امداد و نجات از تداوم امدادرسانی نیروهای هلال احمر به متاثرین از سیلاب در 15 استان کشور خبر داد.
پس از تهران و خراسان رضوی، مازندران بیشترین تعداد جانباخته را به خود اختصاص داده است. در این استان شش نفر در پی سیل جان خود را از دست دادهاند. 12 نفر نیزمفقود هستند
کرمان - ایرنا - فرماندار سیرجان گفت: در پی سیلاب شب گذشته در بخشهای زیدآباد، پاریز و گلستان این شهرستان بیش از 50 منزل مسکونی به زیر آب رفته و خسارت سنگینی را برای مردم به بار آورده است.
کرمان - ایرنا - وزیر کشور که بعدازظهر یکشنبه وارد رفسنجان شد از فرودگاه این شهر با استفاده از بازدید هوایی خود از مناطق سیل زده را شروع کرد.