چهارشنبه 24 بهمن 1403

استعفای مدیر شبکه پنج تکذیب شد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
استعفای مدیر شبکه پنج تکذیب شد

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم از شبکه پنج سیما نشان می‌دهد که شایعات فضای‌مجازی درباره استعفای مدیر این شبکه تلویزیونی صحت ندارد.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، چند صباحی است که شایعاتی درباره صداوسیما در فضای‌مجازی پخش می‌شود. در هنگامه جریان بازگشت سلبریتی‌ها به تلویزیون و حواشی که اتفاق افتاد، بحثِ تغییرات در معاونت‌های رسانه ملی پیش آمد.

پیمان جبلی در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرنگار تسنیم این موضوع را جزو شایعاتی دانست که این روزها زیاد درباره صداوسیما مطرح می‌کنند. او به این نکته اشاره کرد: متأسفانه برخی از گمانه‌زنی‌های بی‌اساسی در پچ‌پچه‌های رسانه‌ای و فضای مجازی اتفاق می‌افتد به ویژه همکاران رسانه‌ای ما مراقب باشند یعنی یک جریان رسانه‌ای بی‌اساس راه می‌افتد یک سازمان را متزلزل می‌کند و نگاه‌ها را نسبت به مدیریت ضعیف می‌کند؛ این کار غلطی است.

شبکه جام‌جم تعطیل می‌شود؟

به نظر می‌رسد پخش شایعه جدید درباره صداوسیما هم به دنباله همین جریانی باشد که رئیس صداوسیما در این گفت‌وگو به آن اشاره کرد. از صبحِ امروز در کانال‌های مجازی موضوع استعفای سریالی در صداوسیما را مطرح کردند که نامِ سعید اشناب مدیر شبکه پنج به صورت مشخص و برجسته عنوان شد.

پیگیری خبرنگار تسنیم از شبکه پنج سیما نشان می‌دهد این استعفا حقیقت ندارد و شایعه‌ای بیش نبوده است.

به تعبیر رئیس رسانه ملی دامن زدن به این شایعات غیر از اینکه فضای سازمانی داخل مجموعه را متزلزل کند ثمره دیگری ندارد.