اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
به دلیل آنچه اصرار بر تخلف در درج محتوای خلاف واقع و تشویش اذهان عمومی طی ماههای گذشته عنوان شده است، هیات نظارت بر مطبوعات رای به توقیف روزنامه سازندگی صادر کرد.
جماران نوشت: تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: حکومت ایران میخواهد خود را هادی ملت بداند. وقتی که شما خود را هادی بدانید، یعنی چیزی فراتر از ملت هستید و مردم حقی نسبت به شما ندارد. این شما هستید که به او لطف میکنید. بنیان تمام بحرانهای ایران در این رویکرد است. این بحران در مواردی خود را در عرصه اقتصاد و جاهایی خود را در عرصه فرهنگ، سیاست خارجی، سیاست داخلی و یا هر حوزه دیگری نشان میدهد....
هنگامه انتخابات که می شود بازار گمانه زنی های انتخاباتی هم داغ می شود. این روزها نیز برخی از محافل سیاسی و رسانه ای خبر از کاندیداتوری علی لاریجانی در انتخابات مجلس دوازدهم می دهند.
حقیقت پور در واکنش به احتمال کاندیداتوری لاریجانی در انتخابات 1402، گفت: من نمی دانم ایشان می آید یا خیر. اما، با توجه به اتفاقات سال گذشته به لحاظ روحی، نیاز به آرامش بیشتر و ریکاوری دارند.
یادداشت حاضر در صدد آن است به پیامدهای خواسته و ناخواسته بیانیه مشترک 1401 امضاء شده از سوی مقامات ایران و چین بپردازد.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: آمریکا می داند استقامت و سربلندی کشورمان با ولایت است و می خواهند ستون خیمه را بشکنند ولی نمی توانند.
یک سال تا انتخابات مجلس دوازدهم زمان باقیست اما بازار گمانه زنی ها درباره کاندیداتوری چهره های شاخص سیاسی داغ شده است.
روزنامه جوان در یادداشتی به بیانیه اخیر موسوی و خاتمی واکنش داشته و نوشته است: نویسندگان بیانیه که بیمحلی همان اقلیت اغتشاشگر در پاییز امسال به اصلاحطلبان را دیدهاند، گویی احساسی از جنس جاماندن از تحولات دارند. میدانند نه در بین ملت جایی دارند و رابطه خود را با نظام نیز بر هم زدهاند. حال که آشوبهای پاییز را شکستخورده میبینند، میخواهند فرصتطلبانه از انزوا درآیند.
مدتیست که بحث کاندیداتوری علی لاریجانی در انتخابات مجلس دوازدهم داغ شده است تا جایی که برخی از چهره های سیاسی از آمدن قطعی او در میدان رقابت ها خبر می دهند و برخی دیگر خواستار کاندیداتوری او هستند. اما آیا این بار مشاور رهبری از گیت شورای نگهبان عبور می کند؟
در جریان اتفاقات اخیر، کاربران انقلابی و اصولگرا در توییتر نسبتا با سکوت از کنار پیامهای او گذشتهاند و این کاربران برانداز و مخالف جمهوری اسلامی بودهاند که با شدت به مراتب بیشتری نسبت به گذشته، علیه خاتمی موضعگیری کردهاند. امری که بیانگر تغییراتی در فضای توییتر در طول اعتراضات و پس از آن است.
همزمان با خجسته عید مبعث پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) صبح امروز (شنبه) جمعی از مسئولان نظام، نمایندگان و سفیران کشورهای اسلامی و میهمانان شرکتکننده در مسابقات بینالمللی قرآن با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
سیدمحمد خاتمی در پیامی به چهارمین کنگره سراسری مجمع ایثارگران نوشت: به خصوص خواهش از تشکلهای اصلاح طلب این است که اولا میزان درک و دریافت خود را از مطالبات عمومی بالا ببرند ثانیا با گشودن باب گفتگو که شرط اول آن پذیرش و تحمل دیگری است نه تحمیل یک جانبه خواستها و برداشتها به دیگران، راه تفاهم ملی و برون رفت از بحرانهایی که هست و متاسفانه زمینههای بروز بیشتر آنها نیز وجود دارد بیابند...
رئیس جمهوری پیشین کشورمان در پیامی تاکید کرد: حاکمیت مردم بر سرنوشت جز در سایه ایجاد فضایی برای ابراز خواسته ها و مطالبات مردم و در راس آن استقلال و آزادی و برخورداری مادی و معنوی شهروندان و تقویت بنیه کشور در برابر تهدیدها و تجاوزهای بیرونی و نیز مقابله با پایمال شدن حقوق اساسی و آزادی های مردم و تلاش برای برانداختن هیولای فساد و افساد و بی عدالتی و تبعیض قابل تحقق نیست.
در بیانیه مشترک ایران و چین، دو طرف بار دیگر با تکرار اینکه خروج یکجانبه آمریکا از برجام علت اصلی وضعیت کنونی است، تاکید کردند که لغو تحریمها و اطمینان از منافع اقتصادی ایران بخش اساسی و پایهای برجام است و همه تحریمهای مربوطه باید بهگونهای قابل راستیآزمایی برداشته شوند تا از سرگیری اجرای کامل و مؤثر برجام تسهیل شود.