اصلاح طلبان
اصلاح طلبان
برنا نوشت: هفته جاری شواهد حوادث تلخ و شیرینی در حوزه سیاسی، اقتصادی و بینالملل بودیم که مرور برخی اتفاقات مهم خالی از لطف نیست.
مهدی چمران، عضو شورای ائتلاف اصولگرایان بر این باور است که رئیسی باید با اقدامات مثبت خود آن درصد بالایی که حاضر نشدند پای صندوق های رأی بیایند را امیدوار کند. رئیسی تندروها را در دولتش کنترل می کند
انتخابات ریاست جمهوری 1400 به پایان رسید.
علیرغم تبلیغات سنگین و فراخوان های گسترده خاتمی و تاجزاده و کروبی و... فقط حدود 2 میلیون و چهارصد هزار نفر به نماینده جریان اصلاح طلب رأی دادند.
هر روز اخبار فراوانی در رسانه ها منتشر می شود که دنبال کردن آنها حتی برای آنان که اهل مطالعه اخبار هستند کار را دشوار میکند. بسته خبری - تحلیلی الف با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل های صورت گرفته در این زمینه مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
یک جامعهشناس و فعال سیاسی اصلاحطلب میگوید: آقای رئیسی باید آرای باطله و کسانی که رای ندادند را به رسمیت بشناسد چون جمع کثیری رای ندادند و اگر رئیس جمهور بخواهد دموکراسی را به جامعه برگرداند باید همه را به رسمیت بشناسد.
آیا تمام تقصیر متوجه کسانی است که «نگفتند دستتان درد نکند؟» یا واقعیت های دیگری هم هست و خود روحانی هم در تشکر بدهکار است؟
اعتمادآنلاین نوشت: محمد سلامتی گفت: آرای باطله نشاندهنده اعلام عدم اعتقاد به صندوقهای رای به عنوان تنها راه تعیین سرنوشت بود. همچنین این پدیده نشانهای از اعتراض به نحوه فرایند مقدمات برگزاری انتخابات است. این فرایند بسیاری را معترض و ناامید کرد.
ترقی گفت: تنها 5 درصد مردم به نمادهای جریان فعلی و تداوم این جریان رأی دادند که این موضوع یک نه بزرگ به شیوه مدیریت و حکمرانی فعلی است.
آذر منصوری قائم مقام حزب اتحاد ملت در توییتر نوشت: اصلاح طلبان قبل از ورود به هرانتخابات دیگری باید به یک پرسش مهم پاسخ دهند.
آذر منصوری قائم مقام حزب اتحاد ملت در توییتر نوشت: اصلاح طلبان قبل از ورود به هرانتخابات دیگری باید به یک پرسش مهم پاسخ دهند.
طیف اصلاح طلب در سالهای اخیر در سه انتخابات شکست خورد، انتخابات مجلس یازدهم، دولت سیزدهم و شورای شهر ششم. علت اصلی این شکست سنگین نیز بی توجهی به مطالبات و مشکلات اصلی مردم بوده است.
حداقل میزان مشارکت در ادوار انتخابات ریاست جمهوری ایران حدود 50 و حداکثر آن 85 درصد است. بنابراین همواره حداقل نیمی از مردم در انتخابات مشارکت داشته اند و حداقل حدود 15 درصد هم هیچوقت مشارکت نداشته اند.