انتخاب مردم براساس عقلانیت بود؛ نه هیجانات و احساسات / انتخاب مردم نشان داد سیاستهای اصلاحطلبان برای حل مشکلات کارآمد نیست
ترقی گفت: تنها 5 درصد مردم به نمادهای جریان فعلی و تداوم این جریان رأی دادند که این موضوع یک نه بزرگ به شیوه مدیریت و حکمرانی فعلی است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا ترقی کارشناس امور سیاسی در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: علیرغم تلاش چندین ماهه دشمنان انقلاب اسلامی برای تحریم انتخابات و رأی ندادن، همچنین همگرایی و همراهی بعضی از افراد و جریان انحرافی در داخل کشور و علی رغم نارضایتیهای شدید و بیسابقه مردم از عملکرد دولتمردان و وضعیت اقتصادی و معیشتی، ترس از بیماری کرونا و محدودیت های ایجاد شده به دلیل این بیماری، اختلالات ایجاد شده در روند رأی گیری و نبود تعرفه از همان ابتدای صبح، اما مردم در انتخابات حضوری حماسی را به ثبت رساندند و با این حضور در صحنه انتخابات، پشتیبانی خود از نظام را انجام و اثبات کردند که وسوسه ها و توطئه های دشمنان خارجی نمی تواند مانع پشتیبانی آنها از نظام و انقلاب اسلامی شود.
وی افزود: در واقع مردم با این حضور خود، توطئه چندماهه دشمنان را خنثی کردند که علت عصبانیت منافقین و سلطنت طلبان در خارج از کشور و حملات و ضرب و شتم آنها به مردمی که می خواستند در سفارتخانه ها رأی بدهند، ناشی از شکست در این پروژه چند ماهه بود.
کارشناس امور سیاسی گفت: پدیده حضور حماسی مردم در انتخابات، چند عامل داشت که در این خصوص می توان به هدایت های مقام معظم رهبری و ایجاد بصیرت در مردم نسبت به توطئه ها و اهداف دشمن از عدم مشارکت و امیدبخشی در مردم در اثر ارائه راهکارهای حل مشکلات کشور در مناظرات توسط کاندیداها اشاره کرد. بر این اساس مشخص شد که مشکلات فعلی کشور لاینحل و ناشی از بمبست اجرایی نیست، بلکه راهکارهایی وجود دارد که هر کدام را مردم بپسندند، می تواند مشکلات کشور را حل کند. که در نهایت این عوامل باعث حضور مردم در پای صندوق های رأی و تغییر سرنوشتشان شد.
ترقی با اشاره به سنگ اندازی ها وکارشکنی هایی که در مسیر روی کارآمدن دولت انقلابی شد، اظهارکرد: اکنون 4 دهه است که هنوز نتوانسته ایم در دولت سازی و جامعه سازی اسلامی که مرحله سوم مسیر انقلاب است، اقدام بایسته ای انجام دهیم. همین مسئله موجب شده تا مردم تصور کنند که اسلام قابل پیاده شدن در جامعه و دولت نیست و کارآمدی لازم را برای اداره کشور ندارد، این در حالی است که تاکنون هیچ کدام از دولت ها به طور کامل در جهت پیاده کردن اسلام و مقررات اسلامی، عزم لازم را نداشته اند. وی ادامه داد: به همین دلیل با شکل گیری دولت اسلامی آیت الله رئیسی این مسئله برای اولین بار در عمر 43 ساله انقلاب اسلامی تحقق پیدا می کند و یک شخصیت اسلام شناس و معتقد به فقه سیاسی امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، مدیریت اجرایی و حکمرانی کشور را به دست می گیرد. این مسئله موجب می شود تا در گام دوم انقلاب اسلامی در مسیر تحقق دولت اسلامی گام جدی برداریم و مرحله سوم انقلاب اسلامی را که در طول این سالها معطل مانده است را محقق کنیم.
انتخاب مردم بر اساس عقلانیت بود نه هیجانات و احساسات
کارشناس امور سیاسی تصریح کرد: نتایج این انتخابات نشان داد که مردم از انتخابات احساسی و هیجانی فاصله گرفته اند و به سمت انتخاب عقلانی و منطبق بر شاخص های برنامه ای و کارآمدی روی آورده اند. به همین دلیل فضای انتخابات یک فضای کاملا جدی و برنامه محور بود و مردم بدون اینکه فریب شعارها و وعده های انتخاباتی را بخورند، دنبال این بودند که ببینند چه کسی راهکارها و برنامه بهتری برای اداره کشور دارد. البته به دلیل محدودیت های ایجاد شده ناشی از کرونا هم، فضاسازی های تبلیغاتی و شعارهای غیرقابل پیاده شدن هم وجود نداشت و همه این موارد باعث شد تا جامعه با یک بصیرت، عقلانیت و بدون احساسات به انتخاب صحیحی برسد.
ترقی گفت: این موضوع سبب شده تا انتقال قدرت در کشور با آرامش، متانت و دقت صورت بگیرد که این نوع انتقال قدرت در دنیا، نشان دهنده بلوغ سیاسی مردم و نخبگان است و جمهوری اسلامی با این شیوه کار، بلوغ سیاسی مردم، مسئولان و نخبگان را نشان داد.
وی با اشاره به اینکه انتخاب مردم یک نه بزرگ به بانیان وضع موجود هم بود، اظهارکرد: اگر بخواهیم رأی مردم را تحلیل کنیم، می بینیم که تنها 5 درصد مردم به نمادهای جریان فعلی و تداوم این جریان رأی دادند که این موضوع یک نه بزرگ به شیوه مدیریت و حکمرانی فعلی و به این معنی است که نه تنها مردم سیاست های اجرایی اصلاح طلبان و جریان اعتدال را برای مدیریت کشور کارآمد نمی دانند؛ بلکه آن را مسبب بسیاری از مشکلات ایجاد شده هم تلقی می کنند.
لزوم وحدت و حمایت یکپارچه از منتخب مردم برای حل مشکلات
کارشناس امور سیاسی افزود: به همین دلیل مردم با عدم اعتماد به سیاست های جریان اصلاح طلبی و اعتدال، مسیر انقلاب را به سمت مسیر صحیح تر و منطبق تر با معیارهای جریان انقلاب تغییر دادند.
ترقی اظهارکرد: اگر ما متوجه باشیم که دولت سیزدهم و رئیس جمهور هشتم چه دولتی را، با چه امکانات و وضعیتی تحویل می گیرد، به این واقعیت پی می بریم که وضع موجود به لحاظ مشکلات، چالش ها، کمبودها، کاستی ها و عقب ماندگی ها به گونه ای است که بدون کمک و همکاری مردم و هم افزایی همه جریان های سیاسی دلسوز انقلاب، امکان اینکه دولت بتواند بر مشکلات غلبه پیدا کند، وجود ندارد.
وی تاکید کرد: امروز روزی است که باید رقابت ها به رفاقت و تفرقه به وحدت تبدیل شود و همه بصورت یکپارچه از منتخب مردم حمایت کنند تا او بتواند با پشتوانه قوی بر مشکلات و چالش های فراروی دولت سیزدهم مقابله کند.
انتهای پیام /