اصولگرایان
اصولگرایان
در دولت هاشمی که در پی توسعه اقتصادی بود، حرمت و حلیت "توسعه" در نشریات تخصصی مطرح میشد. جناح راست در مجموع با سیاست معطوف به توسعه اقتصادی مخالف بود و احساس میکرد اتخاذ چنین سیاستی، در حکم برداشتن دریچههای سدی است که اگر باز شود، سیلابی از "غربگرایی" کشور را درمینوردد.
رسانه اصولگرای مثلث آنلاین نوشت: از چند روز پیش تا کنون بسیاری از چهرههای اصلاحطلب حملات تندی را علیه باهنر ابزار کردند و حالا علی مطهری در توئیتی رسما میگوید هیچ ایرادی ندارد که فرد یا افرادی نسبت به برگزاری انتخابات انتقاد داشته باشند و تحریم کنند.
فرهیختگان نوشت: شهرام گیلآبادی، کارگردان و پژوهشگر تئاتر در گفت وگو با روزنامه فرهیختگان به انتقاد از کمیسیون فرهنگی مجلس پرداخت.
زیدآبادی نوشت: برخلاف تصور آقای حداد عادل، مسئله ایران دیگر نه مشارکت اصلاحطلبان در قدرت است، نه نوع امتیازدهی و امتیازگیری جناحهای سیاسی از یکدیگر و نه حتی نحوه برگزاری انتخابات اسفندماه. مسئله اصلی تغییر معنادارِ رویکردهایی است که انبوهی از مشکلات را بر سر جامعه ایرانی ریخته و بحرانهایی در همه جوانب زندگی به وجود آورده است که اگر با روشهای علمی و کارشناسی و شناختهشده حل یا کنترل...
نامه نیوز نوشت: فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: ریزش آرا و مشارکت از انتخابات سال 1398 شروع شد و در سال 1400 شدت گرفت. در واقع ریزش مشارکت انتخابات را از معنا و مفهوم انداخته است.
همه جناحهای سیاسی منتظرند که علی لاریجانی تصمیمش را برای انتخابات مجلس بگیرد؛ او یک بازیساز است و در عین حال میتواند در نقش تغییردهنده بازی هم ظاهر شود. از همین رو حضور یا عدم حضورش در انتخابات میتواند پیامدهایی داشته باشد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه هممیهن در تحلیلی با همین مضمون نوشت: سال1376، زمانی که سیدمحمد خاتمی برای ریاستجمهوری کاندیدا شده بود، کسی تصور نمیکرد که او پیروز انتخابات شود و نیروهای خط امام آن زمان شانسی برای کسب قدرت داشته باشند. غرض از کاندیداتوری او این بود که چند میلیون رأی بیاورد و به پشتوانه آن، یک بلوک قدرت جدید در عرصه سیاست سر برآورد و امکان تأثیرگذاری...
اقتصادنیوز: حضور یک زن در مقام دبیر کلی یک حزب سیاسی و ریاست جبهه اصلاحات جزء مواردی است که به مذاق اصولگرایان خوش نیامده و بارها با ایجاد فضای رسانهای به دنبال القای غیرقانونیبودن فعالیت حزبی آذر منصوری بودهاند.
برخی اصلاحطلبان، در نوستالژی نمایندگی اکثریت سیر میکنند و حال آنکه اکثریت مردم بارها از آنها عبور کردند.
اقتصادنیوز: همه جناحهای سیاسی منتظرند که علی لاریجانی تصمیمش را برای انتخابات مجلس بگیرد؛ او یک بازیساز است و در عین حال میتواند در نقش تغییردهنده بازی هم ظاهر شود. از همین رو حضور یا عدم حضورش در انتخابات میتواند پیامدهایی داشته باشد
4سناریو با توجه به در پیش بودن دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی برای علی لاریجانی محتمل است.
دنیای اقتصاد نوشت: همه جناحهای سیاسی منتظرند که علی لاریجانی تصمیمش را برای انتخابات مجلس بگیرد؛ او یک بازیساز است و در عین حال میتواند در نقش تغییردهنده بازی هم ظاهر شود. از همین رو حضور یا عدم حضورش در انتخابات میتواند پیامدهایی داشته باشد.
نزاع میان بعضی از افراد متعلق به دو جناح، صوری است. خودشان میدانند که نظراتشان برای مردم ارزش ندارد، این دوستان از حال و روز مردم خبر ندارند و فقط برای ماندگاری جناح خود بر اریکه قدرت تلاش مذبوحانه دارند
عباس عبدی در توئیتی به عکس چهره های اصولگرا از جمله محمدرضا باهنر با ورزشکاران بدنساز واکنش نشان داد.
صبح نو نوشت: مدتی است که رادیکالهای نزدیک به جریان پایداری، همپای جریان رادیکال اصلاحات، مشغول حمله علیه جریان اصلی اصولگرایی و در عین حال نواصول گرایان هستند. عضویت ایران در سازمان شانگهای، بهانهای دوباره به دست رادیکالهای پایداری داد تا با آسمان و ریسمانکردن، مشی رسانهای «صبح نو» را زیر سوال برده و مدعی شوند که این روزنامه در قبال عضویت ایران، بیتفاوت بوده است.
عباس عبدی در توئیتی به عکس چهره های اصولگرا از جمله محمدرضا باهنر با ورزشکاران بدنساز واکنش نشان داد.