اصولگرایان
اصولگرایان
حسین نورانی نژاد در روزنامه هممیهن نوشت: نکته دوم به ناامیدی بخش بزرگی از مردم نسبت به ظرفیت ساختار برای تغییرات دموکراتیک باز میگردد. مقایسه امروز با یک دهه پیش نشان میدهد که قدرت و اختیارات نهادهای انتخابی دولت و مجلس که پیش از آن هم بههیچوجه قابل قبول نبود، بهشدت کاهش یافته و تاسیس شوراهای فراقانونی مختلف، عملا سیاستگذاری و اجرا در بخشهای مهمی از حکمرانی را از حیطه نظارت و...
با اقدام سازمان اطلاعات سپاه، شبکه عملیاتی و رسانه ای داعش خراسان شناسایی شد.
یکی از اهداف اصلی اغتشاشاتی که پاییز سال گذشته به بهانه فوت مهسا امینی در کشور به راه افتاد، ضمن براندازی جمهوری اسلامی، تجزیه بخشهایی از سرزمین ایران بود.
رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: یک آئین نامه تهیه شده که در آن پیش بینی های لازم در ارتباط با ورود جریان ها و ائتلاف های سیاسی صورت گرفته است.
علی صوفی وزیرتعاون دولت اصلاحات گفت: با اتفاقاتی که در دوره آقای روحانی افتاد، مردم حتی با حرف آقای خاتمی هم جذب انتخابات نمیشوند و به پای صندوقهای رای نمیآیند.
دیدم رئیس مجلس از ضرورت تحول در حکمرانی سخن گفته، یاد بگیرید
احمد وحیدی، وزیر کشور گفت: اولویت و هدفی مهم تر و اساسی از برگزاری انتخابات و میزان مشارکت مردم در آن وجود ندارد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 با اشاره به مضع سخنگوی وزارت خارجه درباره انتخابات ترکیه، سوالی معنادار مطرح کرد.
نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از لحاظ زمانبندی انتخابات مجلس کلید خورده است، گفت: بر اساس قانون فعلی انتخابات مجلس، استعفای مقامات باید 9 ماه پیش از زمان انتخابات صورت گیرد که در خرداد ماه عملی میشود.
مهاجری در پاسخ به این سوال که احتمال دارد آقای قالیباف در انتخابات مجلس، با توجه به اختلافات با جبهه پایداری از حضور در انتخابات مجلس کنارهگیری کرده و تمام تمرکز خود را روی انتخابات ریاست جمهوری 1404 بگذارد، گفت: قطعا صندلی ریاست مجلس برای آقای قالیباف شیرین است.
یک فعال سیاسی در پاسخ به اینکه برخی میگویند شاید احمدینژاد در انتخابات مجلس شرکت نکند، اما احتمال دارد یاران نزدیک به او وارد انتخابات شوند، گفت: آقای احمدینژاد همین الان هم در دولت و هم در مجلس است. یعنی آدمهایی با گرایش آقای احمدینژاد در تیراژ بالا در دولت و مجلس حضور دارند. حضور ایشان در انتخابات مجلس آینده شاید چند درصد بالاتر باشد.
در حال حاضر هرچند جریان اصولگرا خیلی وضع خوبی ندارد اما اخیرا تحرکاتی صورت میگیرد اما این تحرکات مصداق این است که گفتند خانه عروس بزن و بکوب است ولی خانه داماد هیچ خبری نیست. یعنی اینها شلوغش میکنند اما در بدنه جامعه اتفاقی برای اینکه مردم را برای حضور در انتخابات دلگرم کند، وجود ندارد.
ایلنا نوشت: محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا گفت: رقیب جدی اصولگرایان در انتخابات فقط مردم هستند که اگر شرایط همین گونه پیش برود، قطعا در انتخابات به صورت پرشور شرکت نخواهند کرد و همان درصدی که در سال 98 برای مشارکت شاهد بودیم یک مقدار پایینتر یا بالاتر خواهد رفت. در آن صورت مجلس آینده هم به طور کامل در اختیار اصولگرایان قرار خواهد گرفت.
جماران نوشت: نماینده ادوار مجلس گفت: امام به انحصارطلبی که بعد از ایشان مُد شد، اعتقاد نداشت و عمل نکرد... در تاریخ بماند، در همین دوره آخر، من کاندیدای مجلس شدم یکی از دوستانی که به لحاظ فکری نسبتاً با من نزدیک است و عضو شورای بررسی صلاحیتها بود، به من گفت که صلاحیت شما را بر اساس نامه ساواک در سال 54 رد کردند!
مهاجری در پاسخ به این سوال که احتمال دارد آقای قالیباف در انتخابات مجلس، با توجه به اختلافات با جبهه پایداری از حضور در انتخابات مجلس کنارهگیری کرده و تمام تمرکز خود را روی انتخابات ریاست جمهوری 1404 بگذارد، گفت: قطعا صندلی ریاست مجلس برای آقای قالیباف شیرین است.