اصولگرایان
اصولگرایان
درگزارش حاضر سعی شده بخشی از مهمترین واکنشهای سیاسی نسبت به ادعای خبرگزاری تسنیم مبنی بر مشارکت علی لاریجانی در انتخابات با فهرست انتخاباتی مشخص، و پاسخ علی لاریجانی به ادعای مذکور مرور شود.
عصرایران نوشت: میتوان از آقای سخنگوی وزارت خارجه پرسید: از کدام مردم سالاری سخن می گویند و دموکراسی ترکیه آیا از نوع دموکراسی لیبرال است یا نه؟ اگر دموکراسی لیبرال چنین ثمری میدهد و مجال رقابت در این سطح با نظارت بینالمللی را فراهم میسازد چرا اصولگرایی ایرانی مدام به دموکراسی لیبرال انگ میزند؟ اگر هم مردمسالاری در بین مسلمانان است چگونه بدون نظارت استصوابی امکان چنین مردم سالارییی...
اقتصادنیوز نوشت: نعمتی، نماینده ادوار مجلس گفت: با ایجاد فشارهایی سعی میکنند مردم را ناراضی کنند تا در انتخاباتها حضور نداشته باشند.
همین دو سه درصد راندمان کار دولت به خاطر بقای مدیران پیشین است. با حذف آنها اوضاع دولتتان از این که هست خیطتر نمیشود؟
کمال اطهاری، پژوهشگر توسعه، در تشریح مسیر حرکت کشور، از ابتدای روی کار آمدن جمهوری اسلامی تاکنون، تصریح کرد: «وقتی به ابتدای انقلاب مراجعه میکنیم، متوجه میشویم در میان نیروهای مختلف سیاسی، الگوی منسجم برای توسعه وجود نداشت.
جهانبخش محبینیا درباره مفهوم جریان خالص سازی در بیانیه لاریجانی گفت: افرادی که در جریان انقلاب و قبل از پیروزی آن، در نهضتها سهمی نداشتند، بعد از اینکه نهضت و انقلاب به تثبیت رسید، به شیوه های بسیار مرموزی، در مراکز قدرت لانه کردهاند و از آنجا دست به چنین شبیخونهایی میزنند.
بامدادنو نوشت: وزیر کشور از هدفگذاری برای مشارکت 60 درصدی در انتخابات گفته است، جدای از اینکه این اعلام درصد رفتاری خلاف عادت و غیر حرفه ای میباشد، در این جا با تکیه بر آمار مشارکت ادوار قبل نگاهی به ابعاد تحقق این هدفگذاری نگاهی خواهیم انداخت.
ایران بین دو همسایه غربی و شرقی خود حرکت کرده است. از همین رو، شناخت تحولات عمقی جوامع افغانستان و ترکیه به شناخت جامعه ایرانی هم کمک میکند.
تسنیم نوشت: دبیرکل جبهه پایداری گفت: موضوع مهم دیگر این است که ما نباید در مسائل مهم کشور بهدنبال معامله باشیم و برخیها منظورشان از تعامل همین معاملهها و لابیهای سیاسی و بدهبستانها است و بهتعبیری در جریان ارائه نفرات برای حضور در لیستهای انتخاباتی بهدنبال سهمخواهی هستند.
نویسنده در یادداشت حاضر به «حباب فیلتر» در تندروهای اصولگرا میپردازد و کارکرد حباب مذکور را در بخش راهبردی و نظریه حق پنداری مورد بررسی قرار میدهد.
باشد که در شکل دهی به فصل جدیدی از مناسبات بین مردم و حاکمیت و غلبه بر نقشه های شوم بدخواهان ایران عزیز، شاهد تصمیماتی بزرگ در عرصه ی سیاست کشور باشیم در غیر این صورت صرفا باید با نگاه حسرت آلود انتخاباتی نظیر انتخابات ترکیه را نظاره گر بود
رویداد24 نوشت: محبینیا، فعال سیاسی نزدیک به علی لاریجانی خبرسازی تسنیم را در چهارچوب تلاش برای عصبانی کردن لاریجانی و گرم کردم تنور انتخابات می داند.
فرهنگ انقلابی به شعار و داد زدن نیست بلکه باور داشتن به سنت الهی و گره از کار مردم باز کردن است.
پرونده شکایت حسن روحانی از رحیم پور ازغدی به دلیل روحانی بودن وی به دادگاه ویژه روحانیت ارسال شد.
کاش هر 12 عضو محترم شورای_نگهبان به همراه کل کارشناسان رد صلاحیت این شورا تشریف ببرند ترکیه و راز شور انتخاباتی با حضور 90 درصد مردم را کشف کنند.
میرسلیم، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از انصراف خود در انتخابات پیشرو خبر داد.