اصولگرایان
اصولگرایان
دبیرکل جبهه پایداری گفت: ما برای رسیدن به یک لیست واحد همیشه در تلاش هستیم که در صورت امکان با گروه ها و جریان های انقلابی به حداکثر اشتراکات ممکن برسیم.
در واقع این همان معنای سیاسی از نداشتن پوشش مورد نظر است. به عبارت دیگر این افراد چنین میفهمند که فقدان پوشش به منزله نفی حکومت است و، چون خود را تابع یا ابواب جمعی و جزیی از حکومت میدانند، این نوع پوشش را نفی و رد خود تلقی میکنند و در برابر آن موضعی منفی یا حتی تهاجمی و خشونتآمیز میگیرند، در حالی که چنین تعبیری از پوشش زنان در کشورهای دیگر ندارند.
اینکه چرا اصولگرایان از حضور دوباره این چهره سیاسی، آنهم به زعم کیهان «ناکارآمدترین رئیسجمهور ایران» در عالم سیاستورزی آینده ایران اینچنین آشفته شدهاند، خود جای بحثی جدا دارد.
روزنامه شرق با اشاره به حملات اخیر اصولگرایان به حسن روحانی نوشت: اصولگرایان میدانند تز یکدستسازی به شکست در عرصه مدیریتی تبدیل شده است و اعتماد افکار عمومی به وعدههایی که به سرعت حباب روی آب شد و قابل ترمیم تا زمان انتخابات نیست مگر با اصلاح امور؛ بااینحال، فعلا حمله جایگزین اصلاح شده و احتمالا سخنان و اتهامزنیهایی از این دست ادامهدار خواهد بود.
فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشت «اعتماد» نوشت: خیلیها این پرسش درست را مطرح میکنند که چرا نسبت به حجاب حساس هستید ولی نسبت به دروغ، فقر، فساد و... حساسیت لازم را ندارید؟
روزنامه فرهیختگان نوشت: واعظی درمورد احتمال ارائه لیست مستقل از جانب حزب اعتدال و توسعه گفت: «باید منتظر بمانیم و ببینیم همانطور که مقاممعظمرهبری در دیدار با کارگزاران نظام فرمودند یک انتخابات رقابتی، آزاد، سالم و مشارکتی برگزار خواهد شد یا نه... یک نگرانی دیگر دارم که مردم هم نمیآیند.»
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شرق مینویسد: در اطلاعیه پنج خطی علی لاریجانی در تکذیب فعالیت انتخاباتی مجلس آینده کنایه مهمی وجود داشت که آن را برجسته میکرد. کنایهای که آن را با عبارت «خالص سازی» مشخص کرد. برای مشخص شدن اینکه لاریجانی درباره خالصسازی چه گفت، باید به این سخنرانی وی رجوع کرد و تقابل آن را با اندیشه جریان پایداری که فرزندان معنوی آیتالله مصباح هستند، واکاوی کرد....
روزنامه زنجیرهای شرق، واکنش عجیب علی لاریجانی به خبر خبرگزاری تسنیم را، «تقابل شاگردان مصباح با آیتالله مطهری» وانمود کرد.
فرهیختگان نوشت: توانگر نماینده تهران در مجلس تاکید کرد: شما و حزب شما به دنبال آن هستید... در انتخاباتی حداقلی، برخلاف توصیه رهبر حکیم انقلاب مبنی بر افزایش مشارکت و انتخابات حداکثری، از رای آوری خود مطمئن شوید و بتوانید منافع سیاسی خود را کسب کنید.
ایرنا نوشت» متکی، دبیر شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی با اشاره به کاهش مشارکت در 2 انتخابات گذشته، بیان کرد: دشمن به دنبال این است که انتخابات آینده به شکست کشانده شود و 2 سناریوی تحریم انتخابات توسط مردم و کاهش مشارکت را در دستور کار قرار دارد.
انتخاب گفت: رجایی گفت: گمان نمی کنم روحانی و لاریجانی در انتخابات حاضر شوند؛ اما اگر آقای لاریجانی تاییدی از حاکمیت بگیرد شاید به صحنه ورود کند... روحانی، آدم معتدل و عاقلی است که ورود نخواهد کرد مگر اینکه رهبری از ایشان بخواهد که احتمال آن صفر است.
یک فعال اصلاح طلب گفت: من گمان نمی کنم روحانی و لاریجانی در انتخابات حاضر شوند؛ اما اگر آقای لاریجانی تاییدی از حاکمیت بگیرد شاید به صحنه ورود کند.
بازگردیم به شعار نمایشگاه یعنی "آینده خواندنی است"... سوالی که در ذهن شکل می گیرد این است پس چرا مسوولان فرهنگی با اعمال مجوز و سانسور در کتاب، مانع از "خواندن آینده" می شوند. البته خواندن دیگر محدود و محصور به کتاب نیست. اینترنت هم محل خواندن است و اصلا بخشی از آینده است. اینجا هم می توانیم سوال کنیم چرا با فیلترینگ کم سابقه اینترنت، چرا با فیلتر بخشی از مهمترین و پرمخاطب ترین وب سایت...
رجایی درباره احتمال حضور و تاثیر روحانی و لاریجانی در انتخابات مجلس گفت: من گمان نمی کنم روحانی و لاریجانی در انتخابات حاضر شوند؛ اما اگر آقای لاریجانی تاییدی از حاکمیت بگیرد شاید به صحنه ورود کند. بنظر من آقای روحانی شرایط را برای ادامه کار فراهم نمی بیند.
اما نشریه روزانه معاونت سیاسی سپاه پاسداران، در یادداشتی به بخشهایی از بیانیه لاریجانی اشاره کرده و بدون نام بردن از او، کلیدواژههای برجسته استفاده شده در بیانیه را مورد استفاده قرار داده است. در بخشی از این یادداشت، یکی از خصوصیات انتخابات را اینطور ذکر کرده که «هر کسی که گام در انتخابات میگذارد - بدون اینکه مشخص کند قدرالسهمش از وضع موجود چیست؟- تلاش دارد خود را راه برونرفت و...