اصولگرایان
اصولگرایان
نهم تیر سال 1403 میتوانست برای محمدباقر قالیباف، «یک روز قشنگ باشد، یک روز شاد»، اما حالا میتوانیم او را بازندهترین کاندیدای انتخابات بدانیم. سوال اینجاست که چرا قالیباف از چهرهای که روزی با لشکر «نواصولگرایی»، امید اصولگرایان جوان بود در کمتر از چهار ماه دوبار در انتخاباتها به حضیض افتاده است؟ ادعای گزافی نیست اگر پرحاشیهترین و البته تاثیرگذارترین مساله در وضعیت فعلی قالیباف را...
اکنون که پزشکیان و جلیلی به مرحله دوم رفتهاند شرایط رقابت قدری متفاوت شده است. رقابت دو نامزد همواره برای رایدهنده جذابتر است و نامزدها فرصت بیشتری برای رساندن پیام خود دارند. با مشارکت حدود 40 درصد مردم به دور دوم کشیده شد و آقایان پزشکیان و جلیلی در دور دوم با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در پی برگزاری مرحله اول انتخابات و عدم تحقق اجماع، کانالها و سایتها و روزنامههای مدعیان اعتدال و اصلاحات از این که اجماعی در طرف مقابل حاصل نشده ابراز خوشحالی کردند. اما انتشار خبر دیروز مبنی بر اجماع میان نامزدهای انقلاب، طیف هیجان زده طیف غربگرا را این بار شوکه کرد. روزنامه سازندگی دیروز ذیل تیتر «شکست اصولگرایان؛ چرا اصولگرایان نتوانستند به...
اکنون که پزشکیان و جلیلی به مرحله دوم رفتهاند شرایط رقابت قدری متفاوت شده است. رقابت دو نامزد همواره برای رایدهنده جذابتر است و نامزدها فرصت بیشتری برای رساندن پیام خود دارند.
اقتصادنیوز: اکثریت جامعه ایران حاضر به رای دادن در این انتخابات نشدند. آمار رسمی حکایت از 60درصد عدم مشارکت دارد. این در تداوم سه انتخابات گذشته بود که نشاندهنده عمق شکاف میان جامعه و نهادهای رسمی است.
اقتصادنیوز: محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا، چرایی کاهش 9درصدی مشارکت نسبت به سال 1400 را تحلیل کرد.
اقتصادنیوز: مشارکت حدود 40 درصد مردم به دور دوم کشیده شد و آقایان پزشکیان و جلیلی در دور دوم با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی، به خبرنگار جماران گفت: اختلاف نظری که امروز بین رأی دهندگان به قالیباف با جلیلی وجود دارد، از شکاف بین اصلاحطلبان و جلیلی بسیار عمیقتر است.
بیانیه جدید مسعود پزشکیان و سعید جلیلی، برگزاری مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، تلاش اصولگرایان برای وحدت، تدوین طرحی برای امداد هوایی در تهران و خروج یک مدعی از گردونه یک رقابت ورزشی از مهمترین اخبار شامگاهی نهم تیرماه ایسنا بودند.
مافیای سیاسی و رسانهای وابسته به اشرافیت غربگرا که از عدم اجماع میان نامزدهای انقلابی خوشحال شده بود، با شنیدن خبر اجماع میان نامزدها، سرآسیمه و عصبانی شده است.
با اعلام نتایج نهایی انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری همانطور که پیشبینی میشد انتخابات به مرحله دوم کشیده شد. به این ترتیب مسعود پزشکیان با 10 میلیون و 415 هزار و 991 رای و سعید جلیلی با 9 میلیون و 473 هزار و 298 رای باید طی هفته جاری به رقابت انتخاباتی با یکدیگر ادامه دهند.
نظرسنجیها مهمترین بازنده انتخابات تا اینجا بودهاند؛ به نحوی که هم نامزدها و هم ناظران سیاسی و هم هواداران و هم شاید برخی سیاستگذاران کلان در کشور را به خطا انداختند.
ناصر ایمانی گفت: آقای پزشکیان در 2-3 هفته مناظره ها و برنامه های تلویزیونی چهرهای داشتند که حتی از چهره آقایان جلیلی و قالیباف هم انقلابیتر و متدینتر بود، شما از کجا میدانید که یک بخشی از آراء جامعه متدینین نرفته باشد برای آقای پزشکیان؛ نه فقط اصلاح طلب بلکه همان هایی که شما می گویید همیشه رأیشان ثابت و نتیجه شان مشخص است. در واقع تحلیل هنوز مقداری دشوار است و در روزهای آینده باید...
با مشخص شدن 2 نامزد اصلی برای مرحله دوم انتخابات، صداوسیما قرار است پس از سالها مناظرههای 2 نفره برگزار کند.
هواداران سعید جلیلی در تلاش هستند تا نظر حامیان قالیباف را به سعید جلیلی جلب کنند. رأی سفید ثابتی واکنش و انتقاد اصولگرایان و حامیانشان را در بر داشت.