اصولگرایان
اصولگرایان
انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری با تمام حواشی آن در رسانه به پایان رسید، انتخابات به مرحله دوم کشیده شد و قطعا در یک هفته پیش رو مناظرات مسعود پزشکیان و سعید جلیلی و اعضای ستاد و نزدیکان آنان در صداوسیما برگزار میشود، در دوره پیشین عدالت رسانهای و تاثیر صداوسیما از جناحبندیهای سیاسی را در سلسله گفتوگویی با رضا درستکار، سعید معدنی، امیرحسین علمالهدی و کیوان کثیریان، فریدون...
آخرین نظرسنجی انتخابات 1403 درباره تعداد آرای محمدباقر قالیباف را در این گزارش بخوانید آخرین نظرسنجی انتخابات 1403 درباره تعداد آرای محمدباقر قالیباف را در این گزارش بخوانید چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری فردا 8 تیر برگزار میشود. طبق آمار 61 میلیون و 452 هزار و 321 نفر واجد شرایط رای دادن هستند. تابناک درباره آخرین نتایج نظرسنجی انتخابات نوشته است، نظرسنجی متا و سینا از انتخابات ریاست...
امیرحسین قاضیزاده هاشمی نامزد پوششی اصولگرایان در انتخابات پس از انصراف از کاندیداتوری در توییتی خطاب به قالیباف و جلیلی نوشت که امیدوارم در مهلت باقیمانده شاهد همدلی شما عزیزان به نفع مردم عزیز کشورمان باشیم.
به نظر می رسد خبری از اجماع اصولگرایان نیست و در حالی که اصلاحطلبان با یک کاندیدا در صحنه هستند، اصولگرایان با چند کاندیدا رایها را بین خود تقسیم می کنند. سناریوهای دور دوم چه می تواند باشد روزنامه خراسان نوشت صبح روز شنبه 9 تیرماه نهمین رئیس جمهور کشورمان شاید مشخص شود. شاید هم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری به دور دوم برود؛ چرا که یک روز مانده به انتخابات و در حالی که اصلاحطلبان...
انتخابات ریاستجمهوری نهم در دو مرحله و در تاریخ 27 خرداد و 3 تیر سال 1384 برگزار و محمود احمدینژاد به عنوان رئیسجمهور انتخاب شد.
اگر نتایج انتخابات 1400 را بهعنوان یکی از خاصترین انتخابات پس از انقلاب مدنظر قرار دهیم، رای نامزدهای بهاصطلاح «جبهه انقلاب» در مجموع حدود 38درصد است.
اگر دیدگاه ضد مذاکره و برجام و FATF که در میان برخی از کاندیداها وجود داشت و باید آنان را اصولگرایان دانست که 4 کاندیدا داشتند، بخواهد بر سر کار بیاید وضعیت قیمت ارز حتما تغییر کرده و افزایشی میشود، چرا که دستکم این مدت آرامش نسبی بوده که دچار تزلزل خواهد شد و اتفاقا اگر رئیس بانک مرکزی نیز در این تغییر تحولات، عوض شود که این تشدید قیمت ارز حتی بیشتر خواهد شد.
یک اقتصاددان درباره وضعیت اقتصاد ایران بعد از انتخابات گفت: هر انتخابی فشار روانی مربوط به خود را در پی خواهد داشت. البته مساله انتخابات آمریکا و بازگشت ترامپ نیز هم چنان مساله است.
اگر نتایج انتخابات 1400 را بهعنوان یکی از خاصترین انتخابات پس از انقلاب مدنظر قرار دهیم، رای نامزدهای بهاصطلاح «جبهه انقلاب» در مجموع حدود 38درصد است.
این سوال که آیا رئیسجمهور بعدی ایران مواضع فعلی ضدغربی و ضدآمریکایی ایران را حفظ خواهد کرد و به دنبال بهبود روابط با پکن خواهد بود، مهمترین نکته در ذهن سیاستمداران چین است.
آخرین فعالیتهای تبلیغاتی نامزدها، تاکامی اصولگرایان در ائتلاف و... از تیترهای مطبوعات امروز است.
همانگونه که نظرسنجی ها نشان می دهد و در بطن جامعه هویداست؛ هیچکدام از کاندیداها توان رأی بالای 50 درصد از مردم را ندارند. همچنین جریانی که در 3 انتخابات گذشته شرکت نکردند، هنوز دلگرم نیستند به اینکه آیا می توانند به اهداف، آمال، خواسته ها و مطالباتشان برسند یا نه.
علی یوسنی گفت: خیلی از مرددین آمدهاند؛ مخصوصا شهرستانها. از استقبالی که از جناب آقای پزشکیان یا آقای ظریف و سایر سخنرانان میشود، پیدا است که شهرستانها از این جهت پیشتاز هستند و این حرکت آنها در تهران مؤثر واقع شده است.
نکته جالب این که همه کاندیداهای اصولگرا که در عمل درباره دو موضوع حجاب و فیلترینگ، مواضع و کارنامه سختگیرانه ای داشته اند، در این مناظره ها از لزوم حفظ حرمت خانم های بی حجاب و بدحجاب و نکوهش شیوه های گشت ارشادی و نیز قبیح بودن فیلترینگ و... حرف زدند و حتی زاکانی که تا دیروز حجاب بان هایش در مترو مستقر بودند، آنها را به عهده نگرفت.
در حالی که حامیان سعید جلیلی فشار رسانه ای سنگینی برای انصراف قالیباف در پیش گرفته اند، او در یک ویدئو گفت: تهران جدید را ساختیم و با کمک شما پایتخت دوم ایران را هم خواهیم ساخت.
رسایی نوشته: در اراده باقی ماندن جلیلی هیچ تغییری ایجاده نشده / تمام.