یک‌شنبه 25 مرداد 1405

اطلاعات سپاه

اطلاعات سپاه

وب‌گاه عصر ایران

قوه قضاییه: امید بهزاد و پوریا صفوت در قالب پروژه‌های به ظاهر ساده اما در حقیقت پیچیده، همکار و عنصر عملیاتی دشمن در کف میدان بودند و نقش آشکاری در انتقال اطلاعات به دشمن داشته‌اند.

خبرگزاری مهر

بنابر اعلام قوه قضاییه، حکم اعدام دو محکوم به اتهام جاسوسی و همکاری اطلاعاتی با موساد، پس از تأیید در دیوان عالی کشور، بامداد دوشنبه اجرا شد.

وب‌گاه تابناک

امید بهزاد و پوریا صفوت، دو مزدور رژیم صهیونیستی و خائن به کشور که در جریان جنگ رمضان و جنگ 12 روزه با ارسال مختصات، تصاویر و اطلاعات مراکز نظامی و امنیتی برای افسران موساد و کانال‌های ارتباطی وابسته به این سرویس جاسوسی کمک شایانی به آنها در رسیدن به اهداف خود کرده بودند اعدام شدند. احکام اعدام این دو عنصر موساد پس از طی تشریفات قانونی، تأیید در دیوان عالی کشور و استیذان، بامداد امروز...

وب‌گاه عصر ایران

از این عامل تروریستی 2 قبضه اسلحه کلاشینکف، 6 تیغه خشاب و یک دستگاه موتور سیکلت کشف شد.

خبرگزاری دانشجو

قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای از هلاکت عامل تروریستی در شهرستان بودکان خبر داد.

خبرگزاری مهر

سازمان اطلاعات سپاه در پیامی اعلام کرد که مقاومت 18 ماهه لبنان در کنار حمایت میدانی جمهوری اسلامی ایران، جبهه آمریکایی صهیونی را وادار به اصلاح محاسبه مجدد کرد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سازمان اطلاعات سپاه توئیت جدید منتشر کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سازمان اطلاعات سپاه اعلام کرد: ارزیابی جامعه اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌گوید: پیروزی در جنگ با جبهه متحد مقاومت غیر ممکن است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: تصویری از سردار سید مجید موسوی در کنار رهبر شهید انقلاب منتشر شد.

خبرگزاری مهر

اهواز - دادستان عمومی و انقلاب شهرستان هویزه از کشف و ضبط یک محموله مهمات نیمه‌سنگین در منطقه جفیر این شهرستان خبر داد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: دادستان عمومی و انقلاب هویزه از کشف و ضبط یک محموله مهمات نیمه‌سنگین در منطقه جفیر این شهرستان خبر داد.

خبرگزاری دانشجو

وزیر دادگستری از تداوم روند مستندسازی خسارات تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به املاک مردمی، مراکز غیرنظامی و دستگاه‌های اجرایی خبر داد.

وب‌گاه عصر ایران

با رصد و اشراف اطلاعاتی سازمان اطلاعات سپاه خوزستان و در پی صدور دستور قضایی تعداد 18 عدد راکت و خرج آرپی‌جی در یکی از نقاط شهرستان هویزه کشف و ضبط شد.

وب‌گاه الف

رئیس فدراسیون فوتبال از تعیین تکلیف برگزاری ادامه مسابقات لیگ برتر تا دو روز آینده خبر داد.