یک‌شنبه 22 تیر 1404

اظهارات جدید رئیس جمهور لبنان درباره رابطه با اسرائیل

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
اظهارات جدید رئیس جمهور لبنان درباره رابطه با اسرائیل

رئیس جمهور لبنان گفت: عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی غیرممکن است.

«ژوزف عون» رئیس جمهور لبنان امروز (جمعه) در اظهاراتی به هیئتی از شورای روابط عربی و بین‌المللی در کاخ بعبدا گفت تصمیم درباره جنگ و صلح از اختیارات کابینه به شمار می‌رود و مسئله عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در سیاست خارجه کنونی لبنان غیرممکن است.

وی افزود: صلح وضعیت بدون جنگ است و این برای ما در لبنان در شرایط کنونی اهمیت دارد.

خبر مرتبط سودای اسرائیل برای عادی‌سازی روابط با کشورهای عربی

وزیر خارجه اسرائیل از تمایل این رژیم برای تقویت مسیر عادی‌سازی روابط با کشورهای عربی خبر داد.

عون بر اهمیت وحدت و یکپارچگی لبنانی‌ها و همکاری میان احزاب مختلف با دولت به منظور حفاظت از کشور و رویارویی با توطئه‌های احتمالی علیه آن تاکید کرد.

رئیس جمهور لبنان نقش «نبیه بری» رئیس پارلمان این کشور را در برقراری ثبات، حمایت از تلاش‌ها برای بازسازی کشور و تحقق اصل انحصار سلاح ستود.

وی در خصوص روابط با سوریه بر تمایل کشورش به ایجاد روابط خوب با سوریه ضمن تاکید بر عدم مداخله در امور داخلی هیچ یک از 2 کشور تاکید کرد.

در همین راستا، «محمد جاسم الصقر» رئیس شورای روابط عربی و بین‌المللی گفت ما درک می‌کنیم که لبنان با چالش‌های بزرگی روبه‌روست اما ایمان داریم که راه حل ها در دسترس و روشن است.

وی اشاره کرد سوگندنامه نقشه راه روشنی به سوی سازندگی کشور است اما اجرای آن در سایه وجود موانع بویژه مسئله سلاح

آسان نیست.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

اظهارات جدید رئیس جمهور لبنان درباره رابطه با اسرائیل 2