چهارشنبه 11 شهریور 1405

اظهارات مقام آلمانی درباره قرارگرفتن سپاه در لیست گروهک تروریستی

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
اظهارات مقام آلمانی درباره قرارگرفتن سپاه در لیست گروهک تروریستی

یک نماینده پارلمان آلمان در خصوص برخی تلاش‌ها برای قرار دادن سپاه پاسداران ایران در فهرست موسوم به تروریسم، اعلام کرد که این فرایندی دشوار و مستلزم فراهم کردن برخی مقدمات حقوقی است.

نماینده پارلمان آلمان تأکید کرد که قرار دادن سپاه در فهرست گروه‌های تروریستی، مستلزم طی شدن مقدمات حقوقی است.

یک نماینده پارلمان آلمان در خصوص برخی تلاش‌ها برای قرار دادن سپاه پاسداران ایران در فهرست موسوم به تروریسم، اعلام کرد که این فرایندی دشوار و مستلزم فراهم کردن برخی مقدمات حقوقی است.

واکنش مقام دولت روحانی به سخنرانی رئیسی / بن‌بست مذاکرات عمیق‌تر شد

وی با اعلام این‌که اتحادیه اروپا در حال بررسی امکان قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی است، تصریح کرد که چنین امری به سادگی امکان‌پذیر نبوده و در این مسیر موانع حقوقی وجود دارد.

این نماینده پارلمان آلمان تاکید کرد که برخی بر این باورند که الزامات حقوقی این مسیر هنوز مشخص نیست.

«جوسپ بوررل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز پیش از این گفته بود که قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی مستلزم حکم دادگاه یکی از کشورهای عضو اتحادیه است.

وی که در نشست 27 کشور عضو اتحادیه اروپا در بروکسل گفته بود: «نمی‌توانید بگویید که سپاه تروریست است چون من از آن خوشم نمی‌آید. اول دادگاه باید درباره آن تصمیم بگیرد».

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.