چهارشنبه 21 آبان 1404

اعتبار 4هزار میلیارد تومانی مجلس برای حمایت از دانش بنیان‌ها

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
اعتبار 4هزار میلیارد تومانی مجلس برای حمایت از دانش بنیان‌ها

رضا حاجی پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نامگذاری سال جدید با عنوان «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» از سوی مقام معظم رهبری گفت: در سال‌های قبل شرکت‌های دانش بنیان با مشکلاتی مواجه بودند که مهم‌ترین آن عدم حمایت از اختراعات دانشمندان ما بود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: مجلس اخیرا قانونی را گذراند که با اجرای مشکلات شرکت‌های دانش بنیان و دانشمندان ما رفع می‌شود و در این قانون هم بحث صدور مجوزها دیده شده و هم ارائه تسهیلات و هم موارد دیگر.

حاجی پور خاطرنشان کرد: در قانون مصوب مجلس در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان 4هزار میلیارد تومان اعتبار در قالب کمک‌های بلاعوض و تسهیلات کم بهره برای شرکت‌های دانش بنیان دیده و در نظر گرفته شده است.

وی افزود: از سویی تسهیل و تسریع در صدور مجوز شرکت‌های دانش بنیان موضوع دیگری است که در قانون مجلس به آن پرداخته شده است.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید مجلس شورای اسلامی رضا حاجی‌پور سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شرکت‌های دانش بنیان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است