سه‌شنبه 10 شهریور 1405

افتتاح 930 پروژه در سیستان و بلوچستان به مناسبت هفته دولت

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
افتتاح 930 پروژه در سیستان و بلوچستان به مناسبت هفته دولت

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در هفته دولت امسال حدود 930 پروژه با اعتباری بیش از یک هزار میلیارد تومان در استان ما به بهره‌برداری خواهد رسید.

احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به پروژه‌های آماده افتتاح در استان متبوع خود اظهار کرد: در هفته دولت امسال حدود 930 پروژه در حوزه‌های انرژی، آموزش، بهداشت و درمان و راه و شهرسازی با اعتباری بالغ بر هزار و 172 میلیارد تومان در استان ما به بهره‌برداری خواهد رسید.

او گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا، تا به امروز مسئولی برای افتتاح پروژه‌ها به استان سیستان و بلوچستان سفر نکرده و به صورت ویدئو کنفرانس خواهد بود.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در مقایسه با هفته دولت سال قبل، استان ما با رشد 10 درصدی در تعداد پروژه‌های تولیدی روبه‌رو بوده، همچنین اعتبار استان برای اتمام پروژه‌ها و افتتاح آنها تقریبا 169 درصد رشد داشته است.

موهبتی گفت: 424 کلاس درس در قالب 128 مدرسه در هفته دولت افتتاح خواهد شد، همچنین 163 کیلومتر راه روستایی هم به استان سیستان و بلوچستان اضافه می‌شود.

بیشتر بخوانید

انتهای پیام /