افت بیش از 18 هزار واحدی شاخص کل بورس
در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس با افت 18 هزار و 416 واحد، در تراز یک میلیون و 378 هزار و 894 واحدی متوقف شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ شاخص کل بورس تهران، امروز شنبه (یازدهم دی ماه) در ابتدای معاملات با افت 978 واحد در ارتفاع یک میلیون و 396 هزار واحدی قرار گرفت. در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس با افت 18 هزار و 416 واحد، در تراز یک میلیون و 378 هزار و 894 واحدی متوقف شد.
بیشتر بخوانید
*س_افت 18 هزار و 417 واحدی شاخص کل بورس_س*ارزش معاملات بورس تهران امروز به حدود رقم هزار و 693 میلیارد تومان رسید. «فولاد»، «فارس» و «شپدیس» سه نمادی بودند که بیشترین تاثیر را در شاخص داشتند و «خودرو»، «خپارس» و «خساپا» سه نماد پر تراکنش بودند. شاخص هم وزن نیز با افت 4 هزار و 630 واحد بر روی پله 363 هزار و 469 واحد قرار گرفت. همچنین حجم معاملات امروز سهام در بورس تهران به تعداد 3 هزار و 940 میلیارد سهم به ارزش هزار و 693 میلیارد تومان رسید. شاخص فرابورس هم با افت 171 واحد روی پله 18 هزار و 664 واحدی قرار گرفت. همچنین حجم معاملات امروز در فرابورس ایران به تعداد 573 هزار و 510 میلیون سهم به ارزش 456 میلیارد تومان رسید.
*س_نمادهای تاثیر گذار در شاخص کل بورس_س*نمادهای برکت، کالا و وامید به ترتیب با 47.62، 44.91 و 24.2 واحد بیشترین تاثیر مثبت را به جای گذاشتند و نمادهای فولاد، فارس و شپدیس به ترتیب با 2120.08، 1360.57 و 1.77.88 واحد بیشترین تاثیر منفی را به جای گذاشتند.
*س_نمادهای تاثیر گذار در فرابورس_س*نمادهای فجهان، اتکای و کگهر به ترتیب با 8.07، 3.35 و 3.09 واحد، بیشترین تاثیر مثبت را به جای گذاشتند و نمادهای آریا، بپاس و زاگرس به ترتیب با 31.72، 31.33 و 19.12 واحد بیشترین تاثیر منفی را به جای گذاشتند.
*س_برترین گروه صنعت بورس_س*امروز گروه خودرو بیشترین ارزش معامله را با مبلغ 326 میلیارد تومان به خود اختصاص داد. همچنین «فلزات اساسی»، «شیمیایی» و «بانکها» در رتبههای بعدی ارزش معاملات قرار داشتند.
*س_بیشترین افزایش و کاهش قیمت در بورس_س*سهام شرکتهای دکیمی، دروز و شپارس بیشترین افزایش قیمت و سهام شرکتهای ختور، خکمک و پکرمان بیشترین کاهش قیمت را در بورس تهران تجربه کردند.
*س_بیشترین افزایش و کاهش قیمت در فرابورس_س*سهام شرکتهای ثغرب، شتوکا و قچار بیشترین افزایش قیمت و سهام شرکت غدیس، غویتا و غپاذر بیشترین کاهش قیمت را در فرابورس ایران تجربه کردند.
*س_برترین عرضه و تقاضا در بورس_س*بیشترین تقاضای خرید سهام را شرکتهای پارند، افران و کمند بیشترین عرضه فروش سهام را نمادهای وسخوز، غدشت و خودرو در بورس ایران داشتند.
*س_برترین عرضه و تقاضا در فرابورس_س*بیشترین تقاضای خرید سهام را شرکتهای اعتماد، اوصتا و آسامید بیشترین عرضه فروش سهام را نمادهای تابان 03، سدبیر و اراد 43 در بورس ایران داشتند.
*س_بیشترین ارزش و حجم معاملات سهام در بورس و فرابورس_س*نمادهای امین یکم 4، کارین و پالایش بیشترین ارزش معامله و نمادهای امین یکم 4، خودرو و کارین 2 بیشترین حجم معامله را در بورس تهران تجربه کردند. همچنین اوصتا 4، اعتماد و اراد 314 بیشترین ارزش معامله و نمادهای اوصتا، تلسیه و کارا بیشترین حجم معامله را در فرابورس ایران تجربه کرد.