دوشنبه 3 آذر 1404

افزایش 34 درصدی رسیدگی حضوری مسئولان فراجا به مطالبات مردم در سال 1401

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
افزایش 34 درصدی رسیدگی حضوری مسئولان فراجا به مطالبات مردم در سال 1401

سردار مهدی معصوم بیگی از افزایش 34 درصدی رسیدگی حضوری مسئولان فراجا به مطالبات مردم در سال 1401 نسبت به سال قبل خبر داد.

سردار مهدی معصوم بیگی رئیس بازرسی کل فراجا با بیان اینکه رسیدگی به مشکلات شهروندان و پاسخگویی به مطالبات و نیازمندی‌های مردم از شاخص‌های پلیس حرفه‌ای و مقتدر است، اظهارکرد: مردم بهترین ناظران پلیس هستند و کارشناسان بازرسی کل با تحلیل دیدگاه‌ها و نظرات شهروندان زمینه تعالی و پیشرفت سازمان در موضوعات مختلف ماموریتی را فراهم می‌آورند.

وی رسیدگی مستمر و نتیجه بخش به درخواست‌های شهروندان را عامل افزایش رضایتمندی مردم از پلیس عنوان کرد و افزود: با فعالیت شبانه روزی دفاتر نظارت همگانی بازرسی در سراسر کشور انتقادها، پیشنهاد‌ها و راهکار‌های شهروندان عزیز بررسی و پاسخگویی لازم به درخواست‌های شهروندان انجام می‌شود.

معصوم بیگی با بیان اینکه حسب تدابیر سردار فرمانده کل انتظامی کشور نهضت پاسخگویی جهادی و نهادی را سرلوحه اقدامات خود در مرکز و دفاتر نظارت همگانی بازرسی قرار داده ایم به عملکرد مرکز نظارت همگانی بازرسی کل فراجا و دفاتر نظارت همگانی انتظامی استان‌ها در سال 1401 پرداخت و گفت: در این مدت 2 هزار و 45 جلسه مستقیم پاسخگویی در مراکز 197 بازرسی در سطح کشور برگزار و به مطالبات تلفنی و حضوری 39 هزار و 995 شهروند که بیانگر افزایش 9 درصدی در مقایسه با مدت مشابه است، رسیدگی شده است.

رئیس بازرسی کل فراجا با اشاره به افزایش 34 درصدی پاسخگویی حضوری در سال 1401 نسبت به 12 ماهه سال قبل در مراکز 197 ادامه داد: همکارانم در مراکز نظارت همگانی سراسر کشور ضمن تکریم چهره به چهره مراجعان، با بررسی پیشنهاد‌های کاربردی ارائه شده زمینه توسعه و تعالی ماموریت‌های انتظامی کشور را فراهم می‌کنند.

وی گفت: مستندات و آمار‌های ثبت شده در سامانه 197 بیانگر این مهم است که در این مدت 542 هزار و 457 پیام مردمی با چهار درصد افزایش نسبت به سال قبل در این سامانه ثبت و مورد رسیدگی قرار گرفته است که از این تعداد بیش از 167هزار پیام مربوط به تقدیر از عملکرد کارکنان انتظامی کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی