جمعه 19 بهمن 1403

افزایش 74 درصدی افتتاح پروژه‌های عمرانی نسبت به سال قبل

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
افزایش 74 درصدی افتتاح پروژه‌های عمرانی نسبت به سال قبل

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از افتتاح و کلنگ زنی 16 هزار و 456 پروژه با مجموع اعتبار 524 هزار میلیارد ریال به مناسبت دهه فجر خبر داد.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از افتتاح و کلنگ زنی 16 هزار و 456 پروژه با مجموع اعتبار 524 هزار میلیارد ریال به مناسبت دهه فجر خبر داد.

مهدی جمالی نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به پروژه‌های قابل افتتاح در دهه فجر سال جاری در استان‌ها اظهار کرد: تعداد پروژه‌های قابل افتتاح در استان‌ها 14 هزار و 909 عدد با اعتبار 354 هزار میلیارد ریال، پروژه‌های کلنگ زنی 1547 عدد با اعتبار 161 هزار میلیارد ریال بوده که جمع کل 16 هزار و 456 پروژه با مجموع اعتبار 524 هزار میلیارد ریال برآورد می‌شود.

معاون عمرانی وزیر کشور با بیان اینکه استان برتر به لحاظ تعداد پروژه افتتاحی استان آذربایجان شرقی با تعداد 1322 پروژه است، افزود: همچنین استان برتر به لحاظ میزان اعتبارات پروژه‌های قابل افتتاح استان خراسان رضوی با اعتبار 68 هزار میلیارد ریال و سه استان برتر با لحاظ تعداد پروژه به نسبت جمعیت نیز شامل استان‌های خراسان جنوبی، سمنان و مرکزی است.

بیشترین پروژه‌ها در تهران، گیلان و البرز افتتاح می‌شوند

وی سه استان برتر به لحاظ تعداد پروژه به نسبت مساحت را به ترتیب تهران، گیلان و البرز عنوان کرد و افزود: سه استان برتر به لحاظ اعتبارات پروژه‌های قابل افتتاح به نسبت جمعیت خراسان جنوبی، یزد و هرمزگان و نیز سه استان برتر از نظر اعتبارات پروژه‌های قابل افتتاح به نسبت مساحت شامل تهران، گیلان و خراسان رضوی است.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به اطلاعات پروژه‌های شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور تشریح کرد: شهرداری‌ها 2581 در سال 1397، 2625 در سال 1398، 1.7 درصد رشد و دهیاری‌ها 7880 در سال 1397، 8156 در سال 1398، 3.5 درصد رشد را داشته‌اند که نسبت اعتبارات شهرداری‌ها از کل اعتبارت پروژه‌های قابل افتتاح 6.9 درصد و نسبت اعتبارات دهیاری‌ها از کل اعتبارات پروژه‌های قابل افتتاح 2.5 درصد بوده است.

وی در پایان ضمن مقایسه آمار مجموع افتتاح و کلنگ زنی سال‌های 1397 و 1398 از نظر اعتبار هزینه شده گفت: این رقم در سال 1397 مبلغ 301 هزار میلیارد ریال و در سال 1398 مبلغ 524 هزار میلیارد ریال بوده که 74 درصد رشد داشته است.