افزون بر 33 هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان امدادرسانی شدند
![افزون بر 33 هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان امدادرسانی شدند](https://img9.irna.ir/d/r2/2022/01/21/4/169390097.jpg?ts=1642753584566)
زاهدان - ایرنا - معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: 33 هزار و 600 نفر از مردم آسیب دیده حوادث دیماه استان بوسیله نیروهای این جمعیت امدادرسانی شدند.
اکبر کیخاسالار روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 62 مورد حادثه در این مدت به جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گزارش شد که 27 مورد حادثه جاده ای، 30 مورد سیل و آبگرفتگی، چهار مورد حادثه کوهستان و یک مورد ریزش آوار بوده است که توسط چهار هزار و 601 نفر روز نجاتگر در قالب یک هزار و 152 تیم عملیاتی به همراه 17 دستگاه آمبولانس و 653 دستگاه خودرو امدادرسانی شدند.
وی ادامه داد: افزون بر 14 هزار و 489 نفر از افراد آسیب دیده سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان در چادرهای هلال احمر اسکان داده شدند و 2 هزار و 154 بسته غذایی بین آسیب دیدگان توزیع شده است. معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: در این مدت 40 مورد رهاسازی توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر استان انجام شد. وی افزود: در دیماه امسال به 141 آسیب دیده از حوادث آتش سوزی منازل در سطح استان اقلام زیستی و معیشتی توسط جمعیت هلال احمر استان ارائه شده است.
کیخا سالار خاطر نشان کرد: ندای امداد 112 هلال احمر به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به حادثه دیدگان و نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر استان آماده امدادرسانی به هموطنان حادثه دیده هستند.