شنبه 2 اسفند 1404

افشای سفر مخفیانه رئیس سیا به اوکراین

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
افشای سفر مخفیانه رئیس سیا به اوکراین

روزنامه واشنگتن پست روز پنجشنبه به نقل از مقامات ایالات متحده نوشت که ویلیام برنز رئیس سازمان سیا هفته گذشته به کی‌یف رفت و با زلنسکی دیدار و گفت‌وگو کرد.

یک روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات این کشور از سفر هفته گذشته ویلیام برنز رئیس سازمان سیا به کی‌یف و دیدارش با رئیس جمهور اوکراین خبر داد.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، برنز در دیدارش با زلنسکی در مورد برنامه‌های نظامی احتمالی روسیه علیه اوکراین در مرحله آینده گفت‌وگو کرد.

در ادامه گزارش آمده که زلنسکی در این دیدار مشتاق بود که میزان تعهد واشنگتن و غرب به حمایت از کشورش را بداند.

روزنامه واشنگتن‌پست آبان ماه گذشته نیز از سفر رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به اوکراین و دیدار با ولودیمیر زلنسکی خبر داد و بر تعهد واشنگتن به کمک‌رسانی به این کشور جنگ‌زده تأکید کرده است.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.