اقتصادی
اقتصادی
اقتصادنیوز: سرمای شدید هوا که این روزها تنها به خاطراتی در ذهنها بدل شده است، در گذشته رنگ و بویی از واقعیت داشت.
اقتصادنیوز: رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در سال 1396 میزان سرمایه گذاری یک اپراتور حدود یک میلیارد دلار بود اما الان سرمایه گذاری اپراتور ما از یک میلیارد دلار به 300 میلیون دلار تغییر کرده است.
اقتصادنیوز: پروتکل بیتکوین اردینالز (Bitcoin Ordinals) توسط کیسی رودرمور توسعهیافته و امکان ذخیره و انتشار NFT را برای اولینبار در شبکه بیتکوین فراهم کرده است. اردینال، نوآوری تازهای است که ابتدای سال 2023 اجازه داد دادهها، صرف از نظر از نوع آنها، بهصورت دائمی و بدون تغییر در شبکه بلاکچین بیتکوین ذخیره شوند. این خلاقیت تأثیر به سزایی در افزایش درآمد ماینرها داشت و ضمن نارضایتی...
اقتصادنیوز: این تصور که اگر اقلیتی حاکم شود با آن میتوانیم کشور و نظام و اسلام را حفظ کنیم، نتیجه نامطلوب خود را نشان داده است / کرونا، داعش و ترامپ، مشکلات ویژه دوران ما بود که امروز وجود ندارد و ممکن است در آینده هم نباشد. از طرف دیگر همه قوا و صداوسیما و تریبونها و نهادها هم با دولت فعلی هماهنگ هستند درحالی که ما چنین شرایطی نداشتیم.
اقتصادنیوز: مائو نینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: همکاری اقتصادی بین چین و روسیه به نفع دو کشور است و نباید هیچ طرف ثالثی در آن مداخله کرده یا آن را محدود کند.
اقتصادنیوز: وزارت خارجه اسرائیل مدعی وقوع یک انفجار در بیرون سفارت این رژیم در دهلینو شده است.
اقتصادنیوز: مدیر عامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران از حذف دلار از سبد ارزهای مسافرتی به کشورهای همسایه و جایگزینی آن با ارز خود کشورها خبر داد.
مدیرعامل هما از افزایش هواپیمای «ATR» به 7 فروند تا پایان سال خبرداد.
اقتصادنیوز: دو عضو خانواده دنا در پاییز 1402 مسیرهای متفاوتی را در پیش گرفتند. دنا با موتور توربو شارژ و گیربکس دستی پنج سرعته در حالی رشد قیمت را در بازه یاد شده در کارنامه ثبت کرد که شاهد هستیم همین خودرو با گیربکس اتوماتیک افت قیمت را به خود دید.
بازار مسکن تهران در ماهی که گذشته به شدت راکد و کساد بود؛ اما در همین بازار، مناطقی بودند که با رشد قیمت مواجه شدند و البته مناطقی هم رکورد کاهش قیمت را شکستند.
اقتصادنیوز: یک روزنامه عبری حجم تسلیحاتی را که واشنگتن از 7 اکتبر به اسرائیل عرضه کرده است، فاش کرد.
سخنگوی سازمان امور مالیاتی گفت: مطابق قوانین جاری هیچ الزامی برای درج مشخصات و کدملی خریداران نهایی طلا در سامانه مؤدیان مالیاتی نیست.
اقتصادنیوز: معاون بازرگانی وزارت جهادکشاورزی گفت: به واسطه ورود برنج خارجی به بازار در سال گذشته افزایش قیمت برنج خارجی مدیریت شد و برنج داخلی نیز با وجود افزایش قیمتی که داشت در سال 1402 اصلاح قیمت شد. به طور متوسط قیمتهای برنج ایرانی امسال پایین تر از سال گذشته است.
گمرک ایران برای نخستین بار اقدام به انتشار تجارت خارجی کشور با احتساب آمار صادرات نفت، برق و خدمات فنی و مهندسی در دولت سیزدهم کرد.