یک‌شنبه 23 شهریور 1404

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادی وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: قیمت دلار در صرافی ملی صعودی شد و با افزایش 0.05 درصدی، از 71,828 (هفتاد و یک هزار و هشتصد و بیست و هشت) تومان به 71,868 (هفتاد و یک هزار و هشتصد و شصت و هشت) تومان رسید.

اقتصادنیوز: در حال حاضر شهرداری تهران اسکان موقت و بازسازی خانه های آسیب دیده را بر عهده گرفته و طبعا هزینه آن را از شهروندان دریافت خواهد کرد. چرا ستاد صدیقی را منحل نکنید؟

اقتصادنیوز: دلار مبادله ای، امروز با افزایش 0.05 درصدی، از 71,828 (هفتاد و یک هزار و هشتصد و بیست و هشت) تومان به 71,868 (هفتاد و یک هزار و هشتصد و شصت و هشت) تومان رسید.

اقتصادنیوز: امروز قیمت دلار صعودی بود و با افزایش 0.05 درصدی، از 71,828 (هفتاد و یک هزار و هشتصد و بیست و هشت) تومان به 71,868 (هفتاد و یک هزار و هشتصد و شصت و هشت) تومان رسید.

اقتصادنیوز: وزیر میراث فرهنگی درباره علت مخالفت پزشکیان با طرح تعطیلی تابستانه توضیحاتی را مطرح کرد.

اقتصادنیوز: اسماعیل بقایی گفت: «ما گلایه و اعتراضات خود را به عملکرد سیاست‌زده آژانس خیلی روشن بارها و به کرات اعلام کردیم»

اقتصادنیوز: امروز سکه امامی بدون تغییر، 84,200,000 (هشتاد و چهار میلیون و دویست هزار) تومان نرخ گذاری شد.

اقتصادنیوز: امروز هر اونس طلا با کاهش 0.09 درصدی، از 3,363 (سه هزار و سیصد و شصت و سه) دلار به 3,360 (سه هزار و سیصد و شصت) دلار رسید.

اقتصادنیوز: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: قرار بود با توسعه فیبر نوری نسبت به ارتقاء کیفیت اینترنت اقدام شود اما به دلیل قیمت بالای آن، مردم استقبالی از خدمات این بخش نکرده‌اند.

اقتصادنیوز: معاون پیشین ارزی بانک مرکزی به سرمایه گذاران خرد توصیه می کند: چنانچه پورتفوی سرمایه گذار جهت حفظ نقدینگی در کوتاه مدت بتواند متنوع باشد، موفق تر خواهد بود اما چشم انداز کشور به لحاظ تنش های بین المللی، وقوع جنگ و ترس از جنگ، مشخص نیست.

اقتصادنیوز: بیت کوین، امروز با افزایش 0.01 درصدی، از 114,312 (یکصد و چهارده هزار و سیصد و دوازده) دلار به 114,331 (یکصد و چهارده هزار و سیصد و سی و یک) دلار رسید.

اقتصادنیوز: صندوق بین‌المللی پول روند رشد اقتصادی ایران را نزولی پیش‌بینی کرد و مرکز پژوهش‌های مجلس هم در گزارشی پایین ترین رشد اقتصادی یک سال گذشته را در خرداد ماه اعلام کرد.

اقتصادنیوز: با اعلام بانک مرکزی، نرخ ارز اربعین 1404 براساس قیمت دینار عراق در بازار ارز تجاری مرکز مبادله تعیین شد؛ به‌طوری که هر 100 دینار عراق 54857 ریال قیمت‌گذاری شده و سهمیه 200 هزار دیناری زائران، 10 میلیون و 970 هزار خواهد بود.

اقتصادنیوز: ساعت 10 صبح امروز، حین انجام عملیات تعمیراتی در خیابان دریاباری منطقه پیروزی تهران، لوله گاز ترکید و موجب وقوع آتش‌سوزی شد.

اقتصادنیوز: پسر رسول خادم از مخالفت پدرش با ورود او به رشته کشتی گفت.

اقتصادنیوز: با توجه به توقف اجرای آیین‌نامه جدید، واردات خودرو به کشور صرفاً مشمول حقوق ورودی 100 درصدی خواهد بود.