الان نوبت مسئولان است که به وظایف خود در قبال مردم عمل کنند
نماینده مردم بناب در مجلس گفت: مردم باز هم حماسه آفریدند و اکنون نوبت مسئولان کشور است که مسئولیت خود را به درستی انجام دهند و موجب آرامش و نشاط جامعه شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام محمد باقری در جلسه علنی امروز (دوشنبه، 29 دی ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی، اظهار کرد: مردم باز هم حماسه آفریدند و اکنون نوبت مسئولان کشور است که مسئولیت خود را به درستی انجام دهند.
وی ادامه داد: ما باید با تصمیمات درست و صحیح موجب آرامش و نشاط جامعه شویم. همانطور که اصلاحات اقتصادی ضروری است، اصلاحات سیاسی و اجتماعی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی توضیح داد: همانطور که حذف ارز ترجیحی و اصلاح بازار ارز اقدامی درستی است، رانتهای سیاسی و بدهبستانها نیز باید حذف شود. اصلاحات اقتصادی لازم است، اما اصلاحات سیاسی و حکمرانی ضروریتر است.
وی افزود: برگزاری انتخاباتهای حزبی و استانی و ایجاد نظام پارلمانی، ریاستی در حال حاضر از اولویتهای کشور است که اتحاد و انسجام ملی را افزایش خواهد داد.
این نماینده مجلس با اشاره به ثبتنام نزدیک به هفتاد هزار نفر در انتخابات شورایهای شهر، گفت: چند درصد از این کاندیداها جوان هستند؟ عدم مشارکت جوانان در انتخابات شوراها، زنگ خطری برای آینده کشور است.
باقری خطاب به ترامپ، گفت: به رئیسجمهور نامحترم آمریکا میگوییم که حتی یک تار موی سید علی خامنهای را به همه دنیای شما نمیدهیم. مراقب باش، سید علی خامنهای یعنی دین و روش ما و تهدید و توهین به ایشان، تهدید و توهین به جهان اسلام است. مقام معظم رهبری انقلاب را به صاحب اصلی خود یعنی حضرت ولیعصر (عج)، تحویل خواهد داد.