دوشنبه 24 شهریور 1404

التهاب کمبود روغن خوراکی در استان مرکزی فروکش کرده است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
التهاب کمبود روغن خوراکی در استان مرکزی فروکش کرده است

اراک - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: التهاب کمبود روغن خوراکی در این استان فروکش کرده است و امید می‌رود که در روزهای آتی اندک مشکلات باقی مانده نیز حل شود.

«سعید فرخی» عصر شنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان مرکزی در اراک، افزود: سهمیه اول استان مرکزی در توزیع روغن خوراکی برای تنظیم بازار 559 تن بود که تاکنون 150 تن آن محقق شده و توزیع بقیه این محصول خوراکی نیز تا پایان هفته انجام می‌شود.

وی بیان کرد: 720 تن حواله روغن خوراکی مازاد نیز علاوه بر سهمیه تعیین شده در استان مرکزی صادر شد و امید است با تزریق روغن تدارک شده به بازار، مشکلی در خصوص این کالای مصرفی وجود نداشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی ادامه داد: اقدامات و هماهنگی‌های خوبی در راستای کاهش التهاب روغن در این استان صورت گرفت اما برخی افراد به بهانه کسب درصد سود بیشتر و یا انتخاب نوع مراوده، کم کاری‌هایی داشتند که باید با آن‌ها برخورد جدی و قاطع صورت گیرد.

فرخی اظهار داشت: 331 تن مرغ منجمد در قالب 14 مرحله برای تنظیم بازار گوشت مرغ در استان مرکزی توزیع شده است.

وی تاکید کرد: افزایش سهمیه مرغ منجمد برای استان مرکزی در دستور کار است و قیمت گوشت قرمز نیز در یک هفته گذشته با کاهش همراه شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی افزود: خروج دام زنده از استان ممنوع است و برای تردد دام زنده باید با مجوز رسمی دامپزشکی اخذ شده باشد.

استان مرکزی با دارا بودن 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است.

*س_برچسب‌ها_س*