یک‌شنبه 8 تیر 1404

الجزایر

الجزایر

وب‌گاه خبر آنلاین

الکسی گندوز دروازه‌بان الجزایری پرسپولیس به ترکیب اصلی تیم ملی کشورش راه پیدا کرد.

خبرگزاری تسنیم

کارشناس مسائل شرق‌شناسی معتقد است: اورینتالیسم نه‌تنها بر دانشگاه‌ها تأثیر گذاشته، بلکه حتی بر علمای سنتی ما که به نجف یا قم رفته بودند و در حوزه‌های علمیه درس خوانده بودند، تأثیر گذاشته است.

وب‌گاه ورزش سه

دروازه‌بان ملی‌پوش پرسپولیس در اردوی الجزایر حضور دارد و امیدوار است فرصت خودنمایی در این فیفادی نصیب وی شود.

وب‌گاه فرارو

پرسپولیس پوستری برای چهار بازیکن ملی پوش خود منتشر کرد.

وب‌گاه ورزش سه

پرسپولیس پوستری برای چهار بازیکن ملی پوش خود منتشر کرد.

وب‌گاه ورزش سه

آلکسیس گندوز، دروازه‌بان شماره یک پرسپولیس در تمرینات آماده سازی الجزایر شرکت می‌کند.

وب‌گاه فرارو

«اینکه گفته می‌شود آقای هاشمی رفسنجانی باعث ادامه جنگ شد هم یک دروغ بزرگ است. او هم مانند بقیه دست چپش به دست راستش می‌گفت چه کار کنیم. یعنی هیچ‌کس نه قرص و محکم می‌گفت باید وارد عراق شویم و نه می‌گفت برای آتش‌بس برویم. چون اصلاً باور نمی‌کردیم ما بتوانیم در خرداد خرمشهر را بگیریم و شاید این احتمال برای اواخر سال 61 داده می‌شد. ولی فروپاشی ارتش عراق، آن بخشی از ارتش عراق که داخل ایران...

وب‌گاه ورزش سه

الکسی گوندوز به واسطه فرم خوبی که در پرسپولیس داشته این شانس را دارد تا درون دروازه تیم ملی کشورش بایستد.

خبرگزاری مهر

مراسم رونمایی از کتاب «معروف‌ترین شخصیت‌های الجزایر» نوشته محمدرضا زائری در آستانه هفتادمین سالگرد آغاز انقلاب الجزایر، فردا چهارشنبه 18 مهر برگزار می‌شود.

وب‌گاه خبر آنلاین

در بخش دوم از میزگرد صادق زیباکلام و حبیب احمدزاده به این سوالات پاسخ داده شد که «چرا بعد از آزادسازی خرمشهر جنگ ادامه یافت؟» و «جنگ چگونه پایان یافت؟». در بخش اول این گفتگو نیز به این سوال پرداخته شده بود که «چه کسی جنگ را آغاز کرد؟»

وب‌گاه ورزش سه

بیست و هشت بازیکن از تیم‌های مختلف عربستانی به اردوی تیم‌های ملی کشورهای مختلف دعوت شده‌اند.

وب‌گاه ورزش سه

الکسیس گندوز آماده سنگربانی از دروازه تیمش در دیدار مقدماتی جام ملتهای آفریقا می‌شود.

وب‌گاه خبر آنلاین

به‌مناسبت هفتادمین سال آغاز انقلاب الجزایر از کتاب معروف‌ترین شخصیت‌های الجزایر نوشته محمدرضا زائری از باحضور نویسنده رونمایی می‌شود.

خبرگزاری تسنیم

رئیس فدراسیون شمشیربازی گفت: مذاکره با چند مربی خارجی آغاز شده است اما باید در نظر داشت که تعداد مربیان خوب در جهان برای تیم سابر ما که تیم چهارم المپیک است، محدود است.

وب‌گاه عصر ایران

نیجریه و الجزایر هر دو به بخش انرژی وابسته هستند، اگرچه تمرکز آن‌ها متفاوت است. الجزایر عمدتاً گاز طبیعی صادر می‌کند، در حالی که نیجریه یک صادرکننده عمده نفت خام است.