الجزایر
الجزایر
پوتین با همتای الجزایری خود در پی یک تماس تلفنی با یکدیگر رایزنی کردند.
کرملین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین و عبدالمجید تبون، رئیس جمهور الجزایر تماس تلفنی با یکدیگر برقرار کردند.
رحمت اله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاحطلب به اظهارات قالیباف در دیدار با رئیس مجلس الجزایر واکنش نشان داد.
ادعای جنجالی قالیباف در دیدار با رئیس مجلس الجزایر با واکنش رحمت اله بیگدلی روبرو شد.
رحمت اله بیگدلی به ادعای قالیباف در دیدار با رئیس مجلس الجزایر واکنش نشان داد.
قالیباف در دیدار با رئیس مجلس الجزایر گفت: «من در دوران انقلاب الجزایر...
همشهری آنلاین نوشت: احترام متفاوت «پوآن ماهارانی» رئیس شورای نمایندگان مردم اندونزی به محمدباقر قالیباف در شبکه های اجتماعی پربازدید شد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به منظور دیدار و گفتوگو با مقامات موریتانی تهران را به مقصد نواکشوت ترک کرد.
حترام متفاوت یک زن به قالیباف در حاشیه اجلاس الجزایر مورد توجه رسانه ها قرار گرفته است.
از سال 1336 تا 24 اردیبهشت 1349، اتفاقاتی رخ داد که نظر محمدرضا پهلوی را نسبت به بخش مهمی از خاک ایران تغییر داد. مستند "استان چهاردهم" نگاهی به پشت پرده این اتفاق دارد.
احترام متفاوت پوآن ماهارانی رئیس شورای نمایندگان مردم اندونزی به محمدباقر قالیباف در شبکه های اجتماعی پربازدید شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی که شب گذشته الجزیره را به مقصد تهران ترک کرده بود، بامداد امروز وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد.
ژنرال مایک مینیهان، ژنرال چهارستاره نیروی هوایی آمریکا که فرماندهی تحرکات هوایی را برعهده دارد در یاداشتی نوشت: «احساس من میگوید که در سال 2025 با چین وارد جنگ میشویم.» این پیام که در یادداشتی به نیروهای تحت فرماندهی مینیهان نوشته شده بود به دست شبکه ان بیسی (NBC) رسید و آنها هم آن را منتشر کردند.
وزیر انرژی ترکیه از برگزاری گردهمایی دو روزه خریداران و فروشندگان گاز جهان در استانبول خبر داد.