پنج‌شنبه 5 شهریور 1405

الزام کاندیداهای انتخابات مجلس برای اعلام هزینه‌های تبلیغات

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
الزام کاندیداهای انتخابات مجلس برای اعلام هزینه‌های تبلیغات

رئیس ستاد انتخابات خراسان شمالی گفت: نامه ای به تمام کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس داده شده تا شماره حسابی را که هزینه های تبلغات در آن واریز می شود را در اختیار فرمانداری ها قرار دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ولی الله حیاتی، رئیس ستاد انتخابات خراسان شمالی در گفت و گو با عصر اترک، اظهار کرد: این طرح در راستای شفافیت مالی نمایندگان اجرا می شود.

وی افزود: فضاهایی نیز برای تبلیغات کاندیداها در سطح شهر ها در نظر گرفته می شود و هرگونه تبلیغات در خارج از فضاهای اعلام شده تخلف محسوب می شود.

وی تاکید کرد: این امر باید در جامعه به فرهنگ تبدیل شود، حتی اگر 50 درصد نیز رعایت کنند از بی نظمی ها بهتر است

رئیس ستاد انتخابات خراسان شمالی ادامه داد: 842 شعبه اخذ رای برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و میاندوره‌ای خبرگان رهبری در دوم اسفند ماه امسال در خراسان شمالی پیش‌بینی شده است.

حیاتی اظهارکرد: از این تعداد 295 شعبه اخذ رای ثابت و مابقی سیار هستند.

وی افزود: در انتخابات اسفندماه سال جاری بیش از 650 هزار نفر واجد شرایط رای دهی در استان وجود دارد که از این تعداد 37 هزار و 474 نفر رای اولی هستند.

حیاتی تصریح کرد: در اسفراین 94 هزار نفر، بجنورد 248 هزار، جاجرم 28 هزار، راز و جرگلان 40 هزار، شیروان 115 هزار، فاروج 38 هزار، گرمه 19 و مانه و سملقان 74 هزار نفر واجد شرایط دادن هستند.

انتهای پیام /