سه‌شنبه 21 اسفند 1403

اجتماعی وب‌گاه الف

اجتماعی وب‌گاه الف

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تمهیدات ترافیکی پلیس برای چهارشنبه سوری را تشریح کرد و هشدارها و توصیه هایی را نیز به مردم ارائه کرد.

شهردار تهران با بیان اینکه دو هزار و 100 دستگاه اتوبوس فعال است و این تعداد به مرور اضافه می‌شود، گفت: برای سال آینده اتوبوس‌های فعال 10 برابر خواهد شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از کشف 43 تن اکلیل سرنج و 10 میلیون عدد انواع مواد محترقه در تهران خبرداد.

لایحه تعیین نرخ بلیت و کرایه وسایل حمل و نقل عمومی شهر تهران در سال 1403 در شورای شهر بررسی و تصویب شد.

فرمانده مرزبانی فراجا از اختصاص 3 میلیون یورو برای انسداد مرزی در کشور و خنثی سازی بیش از 4 هزار تحرک عناصر تروریستی در کشور خبر داد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از ورود تاکسی‌های برقی به ناوگان حمل و نقل پایتخت خبر داد.

رئیس پلیس فتا پایتخت می‌گوید که نشانگاه‌های مرتبط با حوزه عرضه و فروش مواد محترقه غیرمجاز را مورد شناسایی قرار داده و با پایش بیش از 300 تارنما در نهایت قریب به 70 تارنما و گرداننده این صفحات و کانال‌ها را شناسایی کرده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد که حادثه شب گذشته متروی تهران خطای انسانی بوده است.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: با ورود سامانه بارشی به کشور از روز جمعه (25 اسفند) در مناطق مختلف کشور بارش باران پیش بینی می‌شود.

در بامداد شب گذشته اکیپ گشتی ماموران انتظامی مهرستان حین تامین امنیت محور مواصلاتی به دو دستگاه خودرو مشکوک و حین اقدام برای توقیف، سرنشینان خودروهای مشکوک به سمت ماموران تیراندازی نموده که با پاسخ قاطع مواجه شدند.

معاون دادستان قم اعلام کرد: 4 نفر از عوامل انتشار و ارسال فیلم درمانگاه قم دستگیر شدند.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (22 اسفند ماه) در شرایط قابل قبول ست.

مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه جزییات وقوع حادثه شب گذشته در خط دو مترو تهران را تشریح کرد.

یک کارشناس ارشد امنیت سایبری نسبت به احتمال کلاهبرداری از مردم با وعده تورهای ارزان قیمت در ایام نوروز هشدار داد.

در ایام تعطیلات عید نوروز تعداد سفرهای جاده‌ای افزایش می‌یابد و متاسفانه تعداد تصادفات نیز افزایش می‌یابد. برای سلامتی خود و خانواده‌مان بهتر است تمام نکات ایمنی برای رانندگی در جاده را رعایت کنیم تا سفری خوش را برای خانواده خود رقم بزنیم.

کاخ گلستان در تکیه دولت را برای ورود به این مجموعه تاریخی در نوروز 1403 باز می‌کند.