سه‌شنبه 16 بهمن 1403

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

سازمان اداری و استخدامی کشور خواستار عدم تخصیص اعتبار مازاد به دستگاه‌های اجرایی جهت تامین اعتبار ترمیم حقوق شد.

مدیرعامل شرکت ایران خودرو خراسان از 10 هزار خودروی موجود در پارکینگ این شرکت خبر داد.

رئیس سازمان حمایت با اشاره به مجوزی که پیش از این برای افزایش قیمت لوازم خانگی صادر شد، گفت: به دنبال آن هستیم که برای برخی اقلام لوازم خانگی سقف قیمت تعیین کنیم.

در هفته‌ای که گذشت، بازار سرمایه روند نوسانی را تجربه کرد و در روزهای نخست روند نزولی داشت اما روزهای پایانی روند صعودی داشت و شاخص از حدود دو میلیون و 97 هزار واحد به دو میلیون و 64 واحد رسید.

وزیر راه و شهرسازی گفت: تراز تجاری ایران و آذربایجان طی سال‌های گذشته افت داشته که باید مجددا ارتقا یابد و از آنجایی که بخش زیادی از این روابط مرتبط با حمل‌ونقل و ترانزیت است، به دنبال توافقات مثبت در این حوزه هستیم.

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه نقش نان در تغذیه و سلامتی افراد مهم است، بیان کرد: افرادی که دغدغه سلامت و تغذیه مناسب مردم را دارند در این حوزه ورود پیدا کنند.

سخنگوی صنعت آب گفت: استان‌های تهران، قزوین، سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان و خراسان رضوی 5 استانی هستند که در سال آبی اخیر بالای 30درصد کاهش بارش داشته‌اند و در وضعیت قرمز از لحاظ منابع آبی هستند.

رئیس سازمان حمایت با اشاره به وجود تعداد زیاد خودرو در پارکینگ ایران خودرو در خراسان رضوی گفت: این خودروها باید هر چه سریع‌تر ترخیص و به مشتریان واگذار شود.

معاون وزیر صمت گفت: تعداد رایزنان بازرگانی تا پایان دولت سیزدهم به 70 نفر می رسد.

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به ترافیک سنگین در کندوان، گفت: محور کندوان طی دقایق آینده از مسیر شمال به جنوب یک‌طرفه می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از پرداخت مطالبات گندم کاران تا پایان مهرماه خبر داد و گفت: تاکنون 110 هزار میلیاردتومان از طلب گندمکاران پرداخت شده و تا پایان مهرماه طلب آنها صفر خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش پراکنده در بخش‌هایی از شمال شرق کشور طی امروز خبر داد.

نمایشگاه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های عشایری و روستایی کشور با عنوان «روستا آباد» با سخنان معاون اول رئیس‌جمهور و مشارکت بانک صادرات ایران در محل مصلی تهران آغاز به کار کرد.

شرکت ارتباطات زیرساخت با صدور اطلاعیه‌ای مناطقی که در هفته سوم مهرماه (14 تا 19) ممکن است به دلیل افزایش ظرفیت زیرساخت در کشور، موقتا با اختلال اینترنت مواجه شوند را اعلام کرده است.

وزیر کشور گفت: دولت برای بهبود اقتصاد ساحل نشینان برنامه دارد که یکی از این برنامه‌ها، توسعه ظرفیت اقتصاد دریامحور است.

در بازار شیرینی های سنتی قیمت 400 گرم گز لقمه ای با 40 درصد پسته حدود 800 هزار تومان است. همچنین قیمت 450 گرم پولکی مبلغ 146 هزار تومان است.