پنج‌شنبه 17 مهر 1404

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

مدیر توسعه محصول فناوری و نوآوری پتروشیمی نوری گفت: واحدهای جدیدی در پتروشیمی نوری درحال ساخت است که با اتمام این واحدها ما می‌توانیم برای اولین بار در ایران «گازوئیل یورو 6» را تولید کنیم.

رئیس‌کل بانک مرکزی کشورمان به منظور توسعه همکاری‌های بین‌المللی پولی و بانکی وارد مسقط پایتخت عمان شد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه درباره جلسه امروز کمیسیون تلفیق گفت: تلاش ما این بوده که لایحه بودجه 1403 واقع گرا باشد و ارقامی که تحقق پذیر نیست و موجب کسری بودجه در میانسالی می‌شود، در آن درج نشود.

فرمانده انتظامی استان البرز از دستگیری مدیرعامل 2 شرکت وارداتی با 8 هزار میلیارد عدم رفع تعهدات ارزی توسط ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان البرز خبر داد

هیات عالی نظارت در جلسه فوق العاده بررسی برنامه هفتم طرح‌های عظیم اقتصادی ملی و پیشران را با سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه منطبق ندانست.

معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران گفت: طرح نظارتی شب یلدا از 20 آذر شروع و نظارت ویژه بر میوه‌فروشی‌ها، قنادی‌ها، آجیل‌فروشان و گل‌فروشی‌ها انجام می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ضمن تأکید بر "نرخ‌های مالیاتی ثابت مانده است و افزایش ضرایب مالیاتی در سال آینده نداریم" گفت: افزایش 49.8درصدی درآمدهای مالیاتی در لایحه بودجه سال آینده ناشی از شناسایی مؤدیان جدید و تورم درآمدهاست.

شاخص کل بورس تهران امروز (یکشنبه، 19 آذر) با رشد 112 واحدی به ارتفاع 2 میلیون و 161 هزار و 77 واحد رسید.

عضو اجرائی هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران از اقدامات بانک برای حل برخی مشکلات زیرساختی بانک و تسهیل خدمت‌رسانی به مشتریان با راه‌اندازی نئو بانک خبر داد.

وزارت اقتصاد تأکید کرد: دولت هیچ سختگیری مالیاتی نسبت به حقوق‌بگیران و بخش مولد اقتصاد در بودجه پیش بینی نکرده و پایه مالیاتی یا نرخ آن تغییر نکرده است.

سخنگوی صنعت آب کشور گفت: دستورالعمل مهار آب‌های ورودی به دریا در شمال و جنوب کشور تدوین می‌شود.

معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران گفت: طرح نظارتی ویژه شب یلدا از 20 آذر ماه آغاز می‌شود و نظارت ویژه بر میوه‌فروشی‌ها، قنادی‌ها، آجیل‌فروشان و گل‌فروشی‌ها انجام می‌شود.

مدیرعامل شهر جدید پردیس با بیان "با تلاش‌های انجام‌شده 10هزار واحد مسکن مهر پردیس قبل از اتمام سال تکمیل و تحویل خواهد شد"، از تلاش آن شرکت برای تکمیل تمامی واحدهای باقیمانده مسکن مهر در صورت تأمین اعتبار در دولت فعلی خبر داد.

انجمن تولیدکنندگان خودرو اروپا از کاهش 8 درصدی تولید خودروهای سواری ایران طی 9 ماهه 2023 خبر داد و با این وجود اعلام کرد ایران در این دوره بیشتر از کشورهای صنعتی مثل فرانسه و انگلیس خودرو تولید کرده است.

برخی مشارکت‌کنندگان در طرح‌های فروش یکپارچه خودرو (داخلی و وارداتی) به دلایل مختلف، از طرحی که در آن شرکت کرده بودند، انصراف داده‌اند؛ اما حال برخی از آن‌ها قصد دارند دوباره در طرح‌های جدید اعم از داخلی و وارداتی شرکت کنند؛ بنابراین این سوال برایشان پیش می‌آید که اصلا این امر برایشان امکان‌پذیر هست یا خیر؟