شنبه 29 آذر 1404

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

قرار بود اتوبوس های جدید برای ایام عید برسد اما هنوز خبری از این اتوبوس‌ها نیست.

هیات وزیران افزایش و تقویت توان صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون را در جهت تسهیل وام اشتغال زنان سرپرست خانوار به تصویب رساند.

رئیس اتحادیه مرغ تخم‌گذار تهران گفت: وضعیت تولید خوبی در تخم مرغ داریم و هیچ نگرانی از بابت تامین تخم مرغ برای شب عید و ماه رمضان وجود ندارد.

یک مقام مسئول در سازمان تعزیرات حکومتی در رابطه با تاخیری که در تحویل خودروهای دوگانه‌سوز ایجاد شده است، اطمینان خاطر داد که این خودروها که در بهار سال آینده تحویل داده می‌شوند و مشمول افزایش قیمت سال آینده خودروها نخواهند شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای خطاب به محسن رضایی (دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا) ضمن اشاره به وضعیت نابه‌سامان زیان‌دهی خودروسازان و تشریح عواقب عدم خروج از شمولیت ماده 141 قانون تجارت، خواستار صدور مجوز افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها برای دو شرکت بزرگ خودروساز، به صورت معاف از مالیات (صرفاً برای یکبار) تا پایان تیرماه سال آینده شد.

بر اساس آخرین آمار ساخت 2 میلیون 283 هزار واحد مسکونی با حمایت دولت آغاز شده است که در مراحل مختلف قرار دارد و این آمار به غیر از ساخت حدود سیصد هزار واحد مسکونی طبیعی در سطح کشور در سال می باشد.

بر اساس مصوبات نوزدهمین نشست کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات، با توجه به اتمام مهلت مقرر موضوع مصوبه آذر ماه سال گذشته در خصوص ایفای تعهدات ارزی حاصل از صادرات سال 1401، مقرر شد کوتاژهای صادراتی سال مذکور با شرط رعایت مهلت قانونی 15 ماهه صرفا با ارائه ارز حاصل از صادرات در قالب فروش حواله ارزی در سامانه نیما و اسکناس در سامانه سنا، امکان ایفای تعهدات صادراتی را خواهند داشت.

رئیس سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: چنانچه پژو پارس بتواند استاندارهای بین‌المللی مدنظر را پاس کند، تولید آن مانعی ندارد.

‌بانک صادرات ایران با ارائه دو محصول راهبردی و پیشرو از جمله «چکنو» (نخستین چک امن دیجیتال نظام بانکی) و سامانه «ست» (توثیق الکترونیکی دارایی‌)، در دو سال اخیر، گام‌های مؤثری در عرضه محصولات و پروژه‌های نوین بانکی داشته است.

معاون نخست وزیر روسیه در سفر روز چهارشنبه خود به تهران، اعلام کرد: روسیه به طور موثری با ایران در چارچوب اوپک پلاس، همکاری دارد.

ایلان ماسک، مدیرعامل خودروسازی تسلا اعلام کرد که تسلا قصد دارد خودروی اسپرت برقی رودستر خود را در سال آینده عرضه کند.

مدیر کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی از برطرف شدن مشکل پژو پارس خبر داد.

به گفته وزیر اقتصاد سود سهام عدالت که قرار است 25 اسفند واریز شود حدود30 درصد کمتر از مبلغ پرداختی در آذر ماه است.

وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت: نزدیک به 10 میلیون فرصت فساد فقط از طریق پیاده سازی درگاه ملی مجوز خشکانده شده است.

فرمانده انتظامی البرز از دستگیری یکی از اشرار و اوباش خطرناک استان تهران توسط عوامل سازمان اطلاعات فراجا در استان البرز خبر داد.