پنج‌شنبه 1 خرداد 1404

سیاسی وب‌گاه الف

سیاسی وب‌گاه الف

دبیر شورای نگهبان در پیامی درگذشت پدر حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی اصغر حجازی را تسلیت گفت.

دختر شهید رئیسی گفت: پدرم به دنبال مدیریت فقیهانه بود. ایشان درس خارج فقه در آستان قدس داشت و به شدت روی مساله عمل به نیت واقف تاکید داشت و حتی در درس هم نگاه کامل فقهی داشتند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تهاجم وحشیانه روز شنبه 23 تیر 1403 ارتش تروریستی رژیم صهیونیستی علیه محل استقرار آوارگان فلسطینی در منطقه «مواصی» شهر خان یونس را به شدت محکوم کرد و آن را اقدامی وحشیانه در استمرار نسل‌کُشی جاری در غزه با حمایت آمریکا و سایر مدعیان حقوق بشر دانست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره اخباری که در خصوص انتصاب‌های خانوادگی در فضای مجازی مطرح شده است، توضیح داد: ما در وزارت فرهنگ، طبق قاعده، کار کرده‌ایم. ما دولتی هستیم که 3 سال و نیم فعالیت کردیم و نه 8 سال! دوستان روز گذشته دراین‌باره پاسخ دادند. این مدل ابراز علاقه‌ها در پایان دولت‌ها همیشه بوده و خداوند به همه ما تقوای لازم و توجه به عواقب اظهارنظرهای نادرست را عنایت کند.

سرپرست ریاست جمهوری با تاکید بر ضرورت اجرای تمامی مصوبات و تصمیمات جلسات ستاد مرکزی اربعین و تعهدات اربعینی وزارتخانه‌ها، نهادها و دستگاه‌های حاکمیتی و ملی تا نیمه محرم، تصریح کرد: ستاد مرکزی اربعین تعهدات آن دسته از دستگاه‌ها را که اجرایی نشده است، هر چه سریع‌تر پیگیری کند.

سخنگوی شورای نگهبان در یادداشتی نوشت: تدبیری که نویسندگان قانون اساسی چهل و پنج سال پیش اندیشیده بودند، موجب شد تا ثبات، استحکام و اقتدار نظام بیش از پیش به چشم جهانیان بیاید و مورد اعتراف بسیاری از آن‌ها نیز قرار گیرد.

ایران و عربستان تفاهم کردند مفاد موافقت‌نامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف در مورد مالیات‌های بر درآمد و سرمایه و جلوگیری از فرار و اجتناب مالیاتی بین دو طرف اجرا شود.

وزارت اطلاعات در بیانیه‌ای اعلام کرد: پس از شهادت رئیس‌جمهور تا 15 تیر 79 رویارویی مستقیم با تروریست‌ها داشته و به آن‌ها ضربه وارد کرده است.

نمایندگان مسیحیان ارمنی شمال و جنوب ایران در مجلس شورای اسلامی به رییس جمهور منتخب تبریک گفتند.

برخلاف گمانه‌زنی‌های مطروحه، ظاهرا هنوز ترکیب کابینه دولت چهاردهم حتی در کلیدی‌ترین مناصب هم مشخص نیست. واقعیت آن است که تصمیم‌گیری برای گزینش افراد پس از انتخابات و برگزیده‌شدن با رای ملت، نقص قابل توجهی است که معمولا روسای جمهور منتخب در ایران به دلیل فقدان تحزب دچار آن هستند و با توجه به وضعیت انتخابات این دوره به نظر می رسد این نقصان بیشتر حس می شود.

افزایش تبادلات مالی و پولی بین کشورهای عضو، دلارزدایی برای مقابله با فشار آمریکا و توسعه فعالیت‌ها در حوزه ترانزیت و انرژی از جمله موضوعات طرح شده و تاکید رییس مجلس شورای اسلامی در اجلاس بریکس بود.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه شورای نگهبان دنبال پاسخ به تهمت ها نیست، گفت: این شورا در انتخابات ریاست جمهوری به گونه ای عمل کرد که صدای اعتراض هیچ جناحی درنیامد و همه گروه ها در انتخابات نامزد داشتند.

وزیر نیرو با حضور در دفتر رئیس جمهور منتخب، ضمن دیدار و گفت‌وگو با پزشکیان و تبریک کسب اعتماد مردم، گزارشی از آخرین وضعیت حوزه تحت مدیریت خود ارائه کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بریکس یک فرصت بسیار مهم را برای ما فراهم کرده است. در رابطه با دلارزدایی تمامی معاملات بین ایران و روسیه بدون دلار انجام می‌گیرد.

رئیس جمهوری منتخب مردم با انتشار مقاله‌ای در روزنامه تهران‌تایمز با عنوان «پیام من به جهان جدید»، رویکرد خود را به روابط با کشورهای منطقه، آفریقا، چین، روسیه، اروپا و آمریکا تشریح کرد.