یک‌شنبه 12 مرداد 1404

فرهنگی وب‌گاه الف

فرهنگی وب‌گاه الف

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه اینکه غدیر جشن ولایت است، گفت: ما بر سر هدف بزرگ و مقدس و مبانی فکری و توحیدی و قرآنی خود بایکدیگر پیوند خوردیم و در این مسیر ولایت ترجمه وحدت پیدا می کند.

عضو فراکسیون گردشگری، زیارت و میراث‌فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تشکر از برگزاری نکوداشت مفاخر میراث‌فرهنگی، این اقدام وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی را الگویی برای سایر وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهادها دانست.

عضو فراکسیون گردشگری، زیارت و میراث‌فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تشکر از برگزاری نکوداشت مفاخر میراث‌فرهنگی، این اقدام وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی را الگویی برای سایر وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهادها دانست.

رییس ستاد مکه به زائرانی که درحال برگشت به ایران هستند، توصیه کرد از حمل وسایل ممنوعه در داخل کابین هواپیما و انتقال آب زمزم به قسمت بار خودداری کنند.

شهرام ناظری استاد آواز ایران از درگذشت استاد سیاوش نور پور سازنده تصنیف‌های معروف مردان خدا، سلسه موی دوست خبر داد.

علی نظری طولابی از لرستان قهرمان فصل سوم عصر جدید شد.

مدیر کل فرهنگی شهرداری تهران با تاکید بر حضور همه جانبه مردم در جشن بزرگ عید سعید غدیر خم عنوان کرد: مراسم مهمانی 10کیلومتری روز عید سعید غدیر در طول خیابان ولیعصر (عج) با استقبال خوب موکب ها و گروه های خودجوش و فعال مردمی رو به رو شده است.

«مردن در آب مطهر» ساخته برادران محمودی بهترین فیلم جشنواره مالزی شد.

حجت الاسلام قمی نوشت: وقاحت، پررویی، هتاکی و بی ادبی خانم بدحجاب و فرد همراه با همسوی او در بددهنی، و از آن بدتر در دست بردن به روسری خانم محجبه، شرم آور و برای غیرت مندان مسئولیت آور است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه ما نیازمند زندگی در اقلیم فرهنگ اسلامی به جای فرهنگ لیبرال هستیم، گفت: نمی توانیم با بدی معروف را ارائه کنیم و نمی توانیم از منکر با بدی جلوگیری کنیم. ما باید با زبان، رفتار و گفتار نیک دیگران را دعوت به مسیر و فرهنگ اسلامی کنیم و البته قبل از هرکس خود فرد آمر به معروف باید صاحب نفس پاک و عمل صالح باشد.

«ورنر هرتسوک» سینماگر برجسته آلمانی با تمجید از آثار عباس کیارستمی، فیلمسازی او را در بالاترین سطح ممکن توصیف کرد.

گزارش‌های جدید نشان می‌دهد، با تداوم جنگ روسیه در اوکراین، کلیساهای این کشور به شدت آسیب دیده‌اند.

جهانگردان کشورهای فرانسه، سوئیس و موناکو در قالب تور گردشگری بین المللی موتورسیکلت به همت کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با ورود به ایران از جاذبه های مناطق شرقی کشورمان دیدن کردند.