یک‌شنبه 10 فروردین 1404

الکسیس گندوز: در الجزایر بار‌ها جو دربی ایران را تجربه کردم

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
الکسیس گندوز: در الجزایر بار‌ها جو دربی ایران را تجربه کردم

دروازه بان پرسپولیس گفت: با حضور کارتال و درایت مدیریت و کار‌هایی که انجام می‌شود همه تمرکز روی این است تا تیم قهرمان شود.

الکسیس گندوز در اوین حضور خود در پرسپولیس توانسته اطمینان هواداران را به خود جلب کند. این گلر الجزایری که کمتر در حاشیه است و کمتر صحبت می‌کند در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا صحبت‌های جالبی انجام داده که در زیر می‌خوانید:

تو به عنوان یک گلر ملی پوش وارد ایران شدی، از پرسپولیس چه تعریفی شنیده بودی که حاضر شدی به لیگ ایران بیایی؟

من بازیکنی بودم که تحت قرارداد باشگاهم بود. دو پیشنهاد همزمان با پرسپولیس داشتم که باشگاهم به آنها خیلی توجه نکرده بود، اما در مورد پیشنهاد پرسپولیس خودم از باشگاه خواستم مذاکرات جدی‌تر شود، چون شنیده بودم این تیم قهرمان ایران است و در لیگ نخبگان آسیا حضور دارد و متوجه شده بودم که هواداران این تیم مثل هواداران الجزایر پرشور و پر حرارت هستند.

 چقدر طول کشید تا جو فوتبال ایران و به خصوص پرسپولیس دستت بیاید؟

در مورد سال‌های گذشته و سبکی که از پرسپولیس دیده بودم در ذهنم چیز دیگری بود. به مرور وارد فضای جدید شدیم و خود پرسپولیس هم وارد تیم جدیدی شد از بازیکنان و کادرفنی جدید نیاز بود تا همه با هم هماهنگ باشیم، از نیم فصل دوم به بعد ما شرایطمان فوق العاده متفاوت شد و قابل مقایسه با چند ماه اول نیستیم. خود من هم همین طور. فکر می‌کنم در حال حاضر می‌دانم که دقیقا چطور باید مدافعان کار کنم و چطور با بازیکنان داخل زمین ارتباط بگیرم و الان تسلط کامل را دارم.

 بهترین توصیفی که از لیگ ایران می‌توانی داشته باشی؟ 

لیگ ایران بسیار فیزیکی است و هر تیمی در کنار تاکتیک مربی، دوندگی داشته باشد تیم بهتری است. فرد فرد به بازیکنان باید دونده باشند. انتقادم بیشتر روی زیر ساخت‌ها و کمبود زمین‌های تمرینی خوب و استادیوم‌های خوب است، اما حضور هواداران زیاد در هر بازی از نقاط مثبت است.

پست گلری حساس است و در این مدت که در پرسپولیس بودی احساس فشار روی خودت نداشتی؟

بازی کردن در پرسپولیس در هر پستی حساسیت خودش را دارد. برای من هیچ استرسی وجود نداشته است. این سبک فوتبال من است که شاید نشان داده می‌شد حساسیتی درون دروازه دارم، اما اصلا این طور نیست، چون من قبلا در تیم پرهوادار بازی کردم. تیم ملی الجزایر به واسطه هوادارانی که داریم خودش منبع استرس است. در باشگاه قبلی هم که بودم پرهوادار بوده است. برای من این چیز‌ها گذشته و من در سن 28 سالگی به پختگی لازم رسیده‌ام که استرس و اضطراب درون دروازه ندارم. اگر یک بازیکن از تیمی بیاید که 80 هزار تماشاگر را قبلا در استادیوم ندیده باشد حداقل یک سال در تیمی مثل پرسپولیس استرس خواهد داشت.

می‌دانی که پرسپولیس در 10 سال اخیر قهرمانی زیادی داشته و گاهی هم در راه رسیدن به مقام اول شرایطی مثل لیگ امسال را داشته است. فکر می‌کنی این فصل هم پرسپولیس بتواند قهرمان شود؟

با حضور کارتال و درایت مدیریت و کار‌هایی که انجام می‌شود همه تمرکز روی این است تا تیم قهرمان شود. بازیکنان هم همین تلاش را می‌کنند و فکر می‌کنم امسال هم از قهرمانی دور نمانیم. امیدوارم که بتوانیم آخر فصل هواداران را خوشحال نگه داریم.

 تو دو بار در دربی بازی کردی. جو برایت چطور بوده و تا به حال تجربه چنین مدل بازی داشتی؟

من در الجزایر این جو‌ها را تجربه کردم. اصلا دربی‌های الجزایر در دنیا هم معروف هستند ولی در دربی تهران حضور هواداران پرسپولیس فوق العاده بود. فکر می‌کنم پرسپولیس هواداران بین المللی دارد که حتی اگر بیرون از ایران هم بازی کنیم همین مدل هواداران پرسپولیس را خارج می‌بینیم. این نکته مثبت تماشاگران این تیم است و به نظرم هواداران این تیم خاص هستند.

خطرناک‌ترین مهاجمی که در ایران رو‌به‌رو شدی؟

رحمان جعفری

 زندگی در تهران برایت چطور می‌گذرد؟

شور و هیجان مردم خیلی خوب است، اما از ترافیک وحشتناک آن نمی‌توانم راحت بگذرم.

 در مورد شرایط الجزایر در انتخابی جام جهانی بگو؟

اولین بار بود که در ماه مبارک رمضان در یک شرایط آب و هوایی سخت و بالای 30 درجه بازی کردیم و البته این دو مسابقه در راه صعود به جام جهانی بسیار برای ما مهم بود. خوشبختانه تواسنتیم بازی خوبی مقابل هواداران خود انجام دهیم. این خیلی خوب است که ما در شرایط عالی بازی‌ها را سپری می‌کنیم.

منبع: آنا

از میان اخبار

شیدایی ژوزه مورایس در ترکیه؛ ناجی بودروم

(عکس) لحظه‌شماری فیفا با مهدی طارمی شروع شد

کمک برانکو ایوانکوویچ به استقلال برای شکست النصر

انتقاد شدید سردار دورسون از شرایط مسابقه پرسپولیس