امارات متحده عربی
امارات متحده عربی
اعضای اوپک در حال بررسی کاهش بیشتر تولید نفت یا تمدید مدت اجرای پیمان فعلی در واکنش به افت شدیدی هستند که قیمتهای نفت به دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا در چین پیدا کردهاند.
بانک مرکزی نرخ رسمی 47 ارز را برای امروز، هشتم بهمن ماه98 اعلام کرد که براساس آن، نرخ 26 ارز مانند یورو و پوند کاهش و قیمت 8 واحد پولی دیگر افزایش یافت؛ نرخ دلار و 12 ارز دیگر نیز ثابت ماند.
تهران - ایرنا - نیروهای یمنی روز سه شنبه یک فروند هواپیمای جاسوسی نیروهای ائتلاف سعودی را نزدیک استان جیزان واقع در جنوب عربستان سرنگون کردند.
وزیر انرژی امارات گفت بازار نفت نباید در مقابل احتمال تاثیر شیوع ویروس کرونا بر تقاضای نفت چین، بیش از حد عکس العمل نشان دهد.
بانک مرکزی نرخ 47 ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن نرخ 26 ارز مانند یورو و پوند کاهش و قیمت 8 واحد پولی دیگر افزایش یافت؛ نرخ دلار و 12 ارز دیگر نیز ثابت ماند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امروز نرخ دلار آمریکا همچنان بدون تغییر، 42 هزار ریال، بهای هر یورو 46 هزار و 292 ریال و پوند انگلیس 54 هزار و 838 ریال است. بانک مرکزی اعلام کرد: هر فرانک سوییس 43 هزار و 277 ریال، کرون سوئد چهار هزار و 365 ریال، کرون نروژ چهار هزار و 594 ریال، کرون دانمارک 6 هزار و 195 ریال، روپیه هند 589 ریال، درهم امارات متحده عربی 11 هزار و 437 ریال، دینار...
تهران - ایرنا - بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران امروز (سهشنبه) قیمت 47 ارز را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ هشت ارز افزایش، 26 واحد پول خارجی کاهش و نرخ بقیه ارزها ثابت ماند.
گناوه - ایرنا - مدیرکل گمرک بندرگناوه گفت: صادرات کالای غیرنفتی از این بندردر 10 ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزن 47 درصد و از لحاظ ارزش 11 درصد افزایش یافت.
براساس آمار گمرک در سال 97 بالغ بر 20 هزار تن قوطی و جعبه به کشور وارد شده است.
محمدرضا کلهر در یادداشتی به بررسی راهکارهای اخراج نظامیان آمریکا از منطقه پرداخته است.
ساری - ایرنا - گردشگری حلال همواره یکی از مسائل بحث برانگیز در صنعت گردشگری کشور و استان مازندران بوده است اما دقیقا مشخص نیست برای این منظور چه اقداماتی باید انجام گیرد و چه موضوعاتی انجام گرفته که نباید بشود.
تهران - ایرنا - روزنامه سودانی "سودان تریبیون" روز دوشنبه گزارش داد که مردم این کشور در اعتراض به آنچه دخالت امارات متحده عربی در امور کشورشان خواندند در مقابل سفارت آن کشور در خارطوم تظاهرات کردند.
تهران - ایرنا - مجله ایتالیایی "فورمیکا" ایتالیا در گزارشی با اشاره به علاقه مندی امارات برای تامین مالی جنگ در لیبی، از اهداف و منافعی ابوظبی از جنگ در این کشور پرده برداشت و افزود که امارات به دنبال گسترش نفوذ خود در منطقه و حضور در صحنه بین المللی است.
وزارت بهداشت امارات اعلام کرد که تاکنون علایمی از آلودگی به کروناویروس در امارات متحده عربی مشاهده نشده است.
بازار ارز در سومین روز هفته، شاهد رشد نرخ دلار در معاملات غیررسمی است. این در حالی است که صرافی های بانکی و مجاز پس از دو روز افزایش قیمت، دست از تغییر نرخ کشیده اند و در حال حاضر نظاره گر رفتار نوسان گیران در بازار هستند. هرچند افزایش نرخ توسط بازارساز، تا حدودی از ورود تقاضای کاذب به بازار جلوگیری کرده است.
بانک مرکزی نرخ 47 ارز را برای امروز (دوشنبه 7 بهمن 98) اعلام کرد که بر اساس آن، نرخ 16 ارز مانند یورو افزایش و قیمت 23 واحد پولی دیگر مانند پوند کاهش یافت.