امام باقر
امام باقر
چاپ دوم کتاب «تغذیه در اسلام» اثر علی رضایی بیرجندی به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شد.
تهران - ایرنا - فردا اولین روز از ماه رجب و آغاز فصل عبادت برای بندگانی است که در هر فرصتی به دنبال آشتی با خدا و در هر مناسبتی به دنبال بهانه ای برای یافتن اصل خویش هستند.
چاپ دوم کتاب «تغذیه در اسلام» اثر علی رضایی بیرجندی به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شد.
با گذشت پنج ماه از آغاز بهکار دولت سیزدهم، روند تغییر استانداران با شیب ملایمی انجام شده تا نمایندگان عالی دولت در استانها با سرعت و قدرت به همگام کردن سیاستهای دولت در استانها بپردازند.
با گذشت پنج ماه از آغاز بهکار دولت سیزدهم، روند تغییر استانداران با شیب ملایمی انجام شده تا نمایندگان عالی دولت در استانها با سرعت و قدرت به همگام کردن سیاستهای دولت در استانها پرداخته و به رشد و تعالی همه جانبه کشور کمک کنند.
یک کارشناس مذهبی درباره معنای احسان به والدین و ضرورت مدارا با زودرنجیهای آنها سخن گفت.
آیین عبادی سیاسی نماز جمعه در شهرستانهای کرمانشاه رگزار و مطالبی درباره مباحث روز مطرح شد.
ائمه جمعه شهرستان های استان اردبیل ضمن تاکید بر جهاد تبیین به برجام اشاره کرده و اعلام داشتند: اروپا و آمریکا بداند تعیین ضرب الاجل و نمایش متهم سازی و مقصر سازی ایران و تهدید به گزینه های دیگر با اصرار بر مذاکرات فرسایشی، در این مقطع رنگی ندارد.
حجت الاسلام علی توکلی گفت: تاکید رهبری بر خنثی کردن تحریم ها، این بود که اگر یک طرف تحریم کرد به طرف دیگری رویم و دلیل اینکه به سمت شرق رفتیم همین بود.
ائمه جمعه لرستان با اشاره به مظلومیت مردم یمن گفتند: مردم مظلوم و مومن یمن رؤیای سعودی ها را به کابوس تبدیل خواهند کرد و باید صدای مظلومیت مردم یمن در جهان شنیده شود.
تسنیم نوشت: امام جمعه کرج گفت: وقت کشی در مذاکرات به سود اروپا و آمریکا نیست.
تسنیم نوشت: امام جمعه کرج گفت: وقت کشی در مذاکرات به سود اروپا و آمریکا نیست.
اقتصادنیوز: آیتالله سیدمحمدمهدی حسینیهمدانی، امام جمعه کرج در خطبه دوم نماز جمعه این هفته اظهار داشت: نباید به دشمنان انقلاب فرصت بروز کینه را داد و دشمن از کوچکترین فرصت برای تخریب و فضاسازی بر علیه انقلاب اسلامی استفاده می کند.
آیت الله مصباح در این زمینه روشنگری کردند که آنچه شما به عنوان محور و معیار یک حکومت مشروع قرار دادهاید، این با اساس اسلام ناسازگار است. یا باید اسلام را قبول کنیم یا این نظریه را.