امام باقر
امام باقر
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بر لزوم معرفت افزایی میان زائران اربعین تاکید کرد و گفت: معرفت افزایی بدون شناخت نیازهای زائران امکان پذیر نخواهد بود.
باکو - ایرنا - به مناسبت سالروز شهادت مظلومانه بی بی دوعالم، حضرت فاطمه زهرا (س) و ارج نهادن به مقام والای ایثار و شهادت و دومین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی؛ مراسم سوگواری در خانه فرهنگ شهریار رایزنی فرهنگی سفارت ایران در باکو برگزار شد.
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: حضرت «فاطمه زهرا (س)» در طول این زندگی کوتاه، اما پر بار خود توانستند اسلام ناب محمدی را زنده نگهدارند و از جایگاه ولایت دفاع کنند لذا بارها به جامعه آن زمان واقعه غدیرخم و عهدی که مردم در حجت الوداع با «پیامبراکرم (ص)» بستند را یاد آوری کردند.
حضرت زهرا (س) در اوج بی مهریهای انسانهای جاهل به دخترانشان، بیشترین محبت را از پدر بزرگوارش احساس کرد و همه آن را در زندگی به دیگران بخشید.
کارشناسان دینی و فرهنگی استان هرمزگان ضمن تبیین شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) و نقش وی در دفاع از ولایت، آن حضرت را الگو و سرمشقی برای سایرین معرفی کرده و گفتند: پیروی از سلوک و منش آن بزرگوار، روشنایی بخش مسیر زندگی بوده و دفاع از حریم ولایت مهمترین اصلی که حضرت زهرا (س) به آن پایبند بودند.
رابطه ما با حضرت فاطمه (س) رابطه نوری است. حالا یک وقت است که به اندازه عنصر محبت بهره میبریم، یا گاهی به اندازه مودت. مودت، آن درجه از محبتی است که به دنبال آن عملی در راستای خواست محبوب صورت بگیرد.
یک کارشناس دینی به بیان یکی از شاخصترین آیات قرآن درباره لزوم معرفت به حضرت زهرا سلامالله علیها پرداخت.
جامعهای که کارشان ارتداد نسبت به اهل عترت بود، آمادگی پذیرش درجات بالای دین و مفاهیم دین را ندارد. اهل بیت (ع) هم به فراخور فهم مردم با آنها برخورد میکردند.
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: بازبینی در آیات قرآن و توجه به رهنمودهای «اهلبیت (ع)» همچنین توجه به رویکرد و اهداف حضرت «فاطمه زهرا (س)» نشان میدهد که چه سبک زندگی و چه رویکردی را باید در زندگی به کار بگیریم.
مراسم رونمایی از کتاب "موافقت معنایی" امروز به همت مرکز رشد و نوآوری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با همکاری بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد.
حجت الاسلام انصاریان در سخنانی به نسخهای از امام باقر علیهالسلام درباره شفای بیماریهای قلبی اشاره کرد.
مدیر حوزه علمیه سراسر کشور با تاکید بر اینکه تعلیم و تربیت مباحث مهم فقهی دارد که در فقه موجود نیست، گفت: فقه تربیتی باید به صورت اجتهادی تولید شود.
حقیقت روحالقدس با این ویژگیها چیست؟ همان روحی که بزرگتر از ملائک است، از متعلقات انبیاست و برخی رسولان همچون عیسی علیهالسلام را تأیید میکند و خوبان درگاه الهی توسط آن به آنچه از عرش تا فرش است، علم مییابند و ائمه توسط آن حکم میکنند؟
امام رضا علیهالسلام در مناظرهای که با علمای یهودی و مسیحی داشت، آنها را مجاب میکند که نام پیامبر در کتابشان موجود است.
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: حضرت «فاطمه زهرا (س)» را با عنوان صدیقه لقب دادند، زیرا صادقانه به پیمانی که بسته بود وفادار میماندند و در این مسیر از هیچ گونه مانعی هرگز هراس به دل راه نمیدادند اگرچه برای دفاع از حقیقت و و بر سر عهد ماندن ضربات روحی و جسمی فراوانی را متحمل ایشان کرد، اما هرگز بی وفایی به عهد خود نکردند.