چهارشنبه 11 شهریور 1405

امام جمعه یزد: تبلیغات دینی در بسیج فراگیر شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
امام جمعه یزد: تبلیغات دینی در بسیج فراگیر شود

یزد - ایرنا - نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد با بیان اینکه امروز تبلیغات دینی در جامعه ما فراگیر نیست گفت: این تبلیغات به ویژه در مجموعه سپاه و بسیج باید فراگیر شود.

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی دفتر امام جمعه یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با فرمانده و مسئولان عقیدتی سیاسی سپاه الغدیر استان با اشاره به اینکه بر اساس آیه قرآن، دشمنان اسلام لایزال با اسلام و مسلمین سر جنگ دارند افزود: اگر ضعیف باشیم خیلی زود از میدان به در می‌رویم و اگر قوی باشیم و نتوانند از طریق نظامی حریف شوند، جنگ را در سایر جبهه‌ها دنبال می‌کنند.

وی با بیان اینکه امروز دشمن جنگ را در جبهه‌های رسانه‌ای دنبال می‌کند ادامه داد: صدها شبکه فارسی زبان علیه مسلمانان و اسلام در حال برنامه سازی هستند و در شرایطی که به زعم خود به دنبال حقوق بشر هستند، بدترین جنایت‌ها را در حق مسلمین انجام می‌دهند.

امام جمعه یزد بیان کرد: ما در هر زمینه‌ای قدرت و توانمندیمان بالا برود، در همان زمینه دشمن را سر جای خود می نشانیم اما همانطور که در قرآن نیز آمده، دشمن دست بردار نیست و توانمندی تنها در قدرت نظامی و دفاعی خلاصه نمی شود بلکه توانمندی اقتصادی، بصیرتی و علمی حائز اهمیت است.

ناصری ادامه داد: بصیرت مردم قدرت بسیاری به دنبال می آورد زیرا مردم بصیر، دشمن را می‌شناسند، به وسوسه‌های او توجه نمی‌کنند و در برابر توطئه‌هایش مقاومت می‌کنند و بر اساس سفارش قرآن، حرکت‌ها باید فراگیر باشد و همه امکانات و ظرفیت‌ها در مسیر رشد و تربیت انسان‌ها قرار گیرد.

امام جمعه یزد با اشاره به اینکه در فراگیر کردن اسلام باید از مکتب شهید مطهری درس بگیریم افزود: شهید مطهری مسائل اساسی اسلام را مطرح می‌کرد و اخلاق، معنویت، صلابت، عشق به خدا و بی‌ریایی او بسیار سازنده بود.

ناصری ادامه داد: اکنون نیز عقیدتی سیاسی سپاه باید با درس گرفتن از مکتب شهید مطهری، کار جدی روی اقشار مختلف به ویژه سربازان پادگان‌ها را آغاز کند تا پس از دو سال، از سربازان و حتی خانواده‌های آنها انسان‌هایی با تقوا، بصیر و متعهد بسازد.

امام جمعه یزد از شیخ غلامرضا فقیه خراسانی به عنوان یک الگوی قابل تحسین در تبلیغ دین اسلام یاد کرد و گفت: خراسانی به تمام روستاهای استان به رغم کهولت سن، بیماری سل و نبود وسیله نقلیه سر زده و به هر طریق ممکن خود را به روستاها می رساند تا بتواند ضمن اشاعه اسلام واقعی، مسائل احکام مردم را پاسخ دهد.

همچنین فرمانده سپاه الغدیر استان یزد از اعتقادات و اندیشه‌های ناب اسلام و امامین انقلاب اسلامی به عنوان پاشنه آشیل سپاه و بسیج یاد کرد و گفت: پاشنه آشیل سپاه و بسیج اعتقادات و اندیشه های ناب اسلام و امامین انقلاب اسلامی است.

سرتیپ رضا پورشمسی افزود: افزود: دشمن در طول 41 سال گذشته از هیچ دسیسه‌ای کوتاه نیامده و شهادت آیت‌الله مطهری نماد خشونت دشمن علیه افکار و عقاید و ایدئولوژی‌های ناب اسلامی است و این شهادت نشان دهنده اوج دشمنی و عداوت دشمن با اندیشه‌های اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه دشمن در مقطعی با حضور داعش در منطقه اقدام به اسلام سازی کرد یادآور شد: در این مقطع نیز مجموعه عقیدتی سیاسی سپاه وارد عرصه شد و این دسیسه دشمن را نیز با معرفی اندیشه‌های انحرافی داعش نقش برآب کرد.

استان یزد 320 هزار بسیجی دارد.

*س_برچسب‌ها_س*