جمعه 5 بهمن 1403

اما و اگرهای برگزاری امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم / بی نتیجه ماندن بازارگرمی رسانه های معاند از تجمع دانش آموزان

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
اما و اگرهای برگزاری امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم / بی نتیجه ماندن بازارگرمی رسانه های معاند از تجمع دانش آموزان

هفته گذشته، با اعلام نحوه برگزاری آزمون نهایی پایه نهم و دوازدهم عده ای از دانش آموزان نسبت به این روش اعتراض داشتند، و با تجمع مقابل درب آموزش و پرورش این اعتراض را به گوش مسئولان رساندند، اما رسانه های غرب با سو استفاده از این تصاویر قصد داغ تر شدن این شرایط را داشتند که همچون همیشه نقشه شان بی نتیجه ماند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، با شیوع ویروس کرونا، دغدغه های زندگی نیز سمت و سوی دیگری به خود گرفت، به گونه ای که بخش مهمی از زندگی خانواده ها که مربوط به آموزش دانش آموزان بوده، تحت تاثیر قرار گرفته است، در روزهای نخست با تعطیل شدن آموزش حضوری و راه اندازی سامانه آموزشی شاد، فضای مدارس به این سمت حرکت کرد، هرچند در ابتدا گروهی از دانش آموزان مناطق روستایی، مرزی و محروم به دلیل نداشتن امکانات از آموزش مجازی محروم شدند اما با گذشت مدتی و برنامه ریزی های صورت گرفته برای مناطقی که امکان برگزاری کلاس حضوری فراهم بود، مدارس دایر بوده یا به صورت ارائه درسنامه به دانش آموزان و ارتباط معلم با دانش آموز، تدریس انجام می شد.

در حال حاضر که دانش آموزان در روزهای پایانی سال تحصیلی قرار گرفته اند، سبک برگزاری امتحانات حواشی زیادی را به همراه داشته است، براساس اعلام وزارت آموزش و پرورش تمامی مقاطع تحصیلی به صورت مجازی برگزار خواهد شد، اما دو مقطع تحصیلی نهم و دوازدهم با توجه به اینکه به صورت نهایی و یکپارچه برگزار می شود، حضوری اعلام شد.

به دنبال اعلام شدن این سبک برگزاری عده ای از دانش اموزان در سراسر کشور در محل آموزش و پرورش تجمع کردند و نسبت به برگزاری امتحان حضوری اعتراض داشتند.

نکته قابل توجه این است که طی چند روز گذشته و با انتشار تصاویری مبنی بر اعتراض دانش آموزان با نحوه برگزاری آزمون پایان ترم، دوباره رسانه های معاند و غربی به میدان آمده و با داغ کردن فضا، می خواستند از آب گل آلود ماهی بگیرند، غافل از اینکه دست آنها برای مردم ایران رو شده است و مردم و دانش آموزان این مرز و بوم به میزانی از آگاهی رسیده اند که توانایی تشخیص درست و نادرست از یکدیگر را دارند.

12 درصد دانش آموزان خراسان شمالی در پایه نهم و دوازدهم هستند

مهدی مودی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار عصراترک با اشاره به اینکه در استان خراسان شمالی امتحانات آخر سال 88 درصد دانش آموزان باتوجه به شرایط کرونا به صورت مجازی برگزار می شود، اظهار داشت: این درحالی است که 12 درصد دانش آموزان، حدود 20 هزار نفر از آنها در گروه های پایه های نهم، دوازدهم و بزرگسالان قرار دارند، مصوب شده که به صورت حضوری برگزار شود.

وی ادامه داد: با اعلام برگزاری آزمون امتحانات نهایی در این دو پایه تحصیلی اعتراضاتی از سمت دانش آموزان دیده شد، که اقدام به تجمع مقابل ساختمان آموزش و پروش داشتند و بعد از جلسه و صحبت با آنها خواسته شان برگزاری آزمون به صورت مجازی بوده است.

مودی با اشاره به اینکه امتحانات پایه نهم به دلیل اینکه به صورت مشترک استانی طراحی سوال انجام می شود، احتمال دارد که به صورت غیر حضوری برگزار شود، گفت: اما به دلیل اینکه نمره پایان ترم امتحانات پایه دوازدهم برای کنکور مورد نیاز است، مجازی برگزار شدن آن تقریبا صفر است.

وزارت آموزش و پرورش منتظر مصوبه ستاد ملی کرونا جهت برگزاری امتحانات

وی بیان داشت: وزارت آموزش و پرورش جهت برگزاری امتحانات، منتظر تصمیم ستاد ملی کرونا است که قطعا براساس تصمیمات ستاد برنامه های اجرایی خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با اشاره به اینکه هر ساله برگزاری آزمون های نهایی تمامی دانش آموزان هر شهر در تعداد محدودی مدرسه برگزار می شد، گفت: این در حالی است که طبق آخرین تصمیم گیری ها اگر مقرر شود که آزمون به صورت حضوری باشد، دانش آموزان پایه نهم و دوازدهم هر مدرسه در همان مدرسه آزمون می دهند..

مودی یادآور شد: همچنین باتوجه به شرایط کرونا و اینکه قطعا کلاس های مجازی جایگزین کلاس های حضوری نمی شود، گفت: براین اساس بخش هایی از کتاب های درسی در آزمون حذف شده که صفحات آنها مشخص و به دانش آموزان اعلام شده است.

وی ادامه داد: همچنین سوالات با در نظر گرفتن شرایط قرمز کرونایی در تمام نقاط کشور و شرایط راحت تر طراحی شده است تا در حق دانش آموزان اجحاف نشود.

تقاضای نمایندگان مجلس برای تغییر زمان آزمون حضوری دانش آموزان

محمد وحیدی، نائب رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی نیز در این مورد اظهار داشت: پیشنهاد ما این است که باتوجه به شرایط فعلی آزمون پایه نهم به غیر از شهرهای زرد، در بقیه شهرها به صورت غیرحضوری برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه در خصوص پایه دوازدهم، باتوجه به اینکه امکان برگزاری آزمون غیرحضوری در کشور وجود ندارد، ادامه داد: نظر مجلس براین است که اگر شرایط فعلی کرونا در کشور ادامه دار باشد، ستاد ملی کرونا نسبت به تغییر زمان آزمون ها و برگزاری آنها در شرایط مناسب تر اقدام کند.

نائب رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی یادآور شد: نمایندگان مجلس نظرشان را بر مخالفت با برگزاری آزمون ها به ستاد ملی کرونا اعلام کرده اند و منتظر تصمیم ستاد ملی در این زمینه هستیم.

آزمون پایه نهم و دوازدهم به صورت حضوری برگزار می شود

علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی کرونا در ستاد ملی کرونا اظهار کرد: آزمون پایه نهم و دوازدهم از تاریخ 27 اردیبهشت تا 24 خرداد به صورت حضوری با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: آزمون‌های سنجش ملی پایه ششم هم 25 اردیبهشت به صورت حضوری برگزار می‌شود.

به گفته رئیسی، آزمون ورودی مدارس سمپاد 20 و 21 خرداد برگزار می‌شود و آزمون مرحله دوم المپیادهای علمی 24 تا 26 اردیبهشت و مرحله بعدی آن 23 تا 25 خرداد به‌صورت حضوری برگزار می‌شود.

انتهای پیام /

اما و اگرهای برگزاری امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم / بی نتیجه ماندن بازارگرمی رسانه های معاند از تجمع دانش آموزان 2
اما و اگرهای برگزاری امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم / بی نتیجه ماندن بازارگرمی رسانه های معاند از تجمع دانش آموزان 3