سه‌شنبه 10 تیر 1404

امروز؛ پایان عملیات بازگشت حجاج به کشور

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
امروز؛ پایان عملیات بازگشت حجاج به کشور

امروز دهم تیر همه حجاج به کشور بازمی‌گردند. نماینده ولی فقیه در حج و زیارت حجت‌الاسلام عبدالفتاح نواب می‌گوید که «با انتقال 2 هزار حاجی باقی مانده در عربستان امروز عملیات حج به پایان می‌رسد.»

با بازگشت 2 هزار حاجی ایرانی که همچنان در سرزمین وحی حضور دارند، عملیات بازگشت حجاج امروز پس از 20 روز به اتمام رسیده و پرونده حج 1404 بسته می‌شود.

امسال 86 هزار و 700 زائر و کارگزار ایرانی به حج تمتع مشرف شدند که‌روند بازگشت حجاج از 21 خرداد آغاز شد اما با آغاز جنگ و لغو پروازها، حجاج زمینی از طریق عراق به کشور آمدند.

البته از جمعه 6 تیر بازگشت زمینی حجاج متوقف شد و از آن پس تاکنون همه به صورت هوایی مستقیم به مشهد می‌آیند و از آنجا با اتوبوس عازم شهرهای خود می‌شوند. امروز هم آخرین گروه حجاج وارد کشور می‌شود و به این ترتیب عملیات بازگشت حجاج پس از 20 روز به پایان می‌رسد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.